Στις πρώτες θέσεις οι αθλητές της Ακαδημίας Κω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ρόδου

14
6857

ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου μικρών κατηγοριών, με το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης να διεξάγεται για όλες τις κατηγορίες την πρώτη ημέρα και το αγώνισμα της αντοχής να λαμβάνει χώρα τις επόμενες δύο ημέρες.

Ένα τριήμερο που έδωσε τη δυνατότητα σε σχεδόν 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε επίπεδο περιφερειακών και πανελλήνιων πρωταθλημάτων για το 2023.

Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης η Ακαδημία Κω είχε τη χαρά να δει στην κατηγορία των «Παμπαίδων», στην οποία αναμετρήθηκαν 47 αθλητές, τον Βασίλη Ροΐδη να σημειώνει τον 5ο ταχύτερο χρόνο και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στα Δωδεκάνησα, κατακτώντας μάλιστα και την καλύτερη θέση από όλους τους αθλητές μας στο εν λόγω πρωτάθλημα. Στην ίδια κατηγορία τον ακολούθησε ο Νίκος Φας κάνοντας τον 16ο ταχύτερο χρόνο, με τον Λευτέρη Τζαμάλη και Δημήτρη Κιάρη να τερματίζουν στην 23η και 31η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα, η Παγκορασίδα μας, Μητσιάκη Μιχαέλλα, έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα τερματίζοντας 11η μεταξύ 25 αθλητριών που αγωνίσθηκαν στην κατηγορία αυτή. Ο Δημητριάδης Δίας και ο Αδαμαντίδης Ιωάννης, στην κατηγορία των «Παίδων» κατάφεραν να πετύχουν την 1η και τη 2η θέση μεταξύ των αθλητών που αγωνίσθηκαν από την Κω, τερματίζοντας στη συνολική κατάταξη στην 30η και 39η θέση, ανάμεσα σε 52 συναθλητές τους.

Στο αγώνισμα της αντοχής και στην κατηγορία των «Παμπαίδων», ο Νίκος Φας με έναν άψογο αγώνα τερμάτισε 6ος, με τον Λευτέρη Τζαμάλη και τον Δημήτρη Κιάρη να τον ακολουθούν στην 14η και 42η θέση, αντίστοιχα. Ο Βασίλης Ροΐδης στερήθηκε ένα καλό αποτέλεσμα καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του στέρησε δυνάμεις οδηγώντας τον στην εγκατάλειψη. Η Μητσιάκη Μιχαέλλα ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 24η θέση ενώ Δημητριάδης και Αδαμαντίδης κρατήθηκαν πάλι ψηλά σε σχέση με τους Κώους συναθλητές τους, πετυχαίνοντας την 1η και την 3η καλύτερη επίδοση, αντίστοιχα και στη συνολική κατάταξη την 21η και 38η, ανάμεσα σε 52 αθλητές της κατηγορίας των «Παίδων».

Η Ακαδημία Κω συγχαίρει τους αθλητές της για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο το αγωνιστικό τριήμερο, καθώς επίσης και τους αθλητές από τα αθλητικά σωματεία των Δωδεκανήσων που κατέκτησαν, με εξαιρετικές επιδόσεις, τις πρώτες θέσεις και συγκεκριμένα, τον Σιφουνιό Τιμόθεο του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση και στα δύο αγωνίσματα της κατηγορίας των «Παίδων», τον Νόβα Αναστάσιο Τσαμπίκο του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος που τερμάτισε 1ος στο αγώνισμα της αντοχής, τη Μορέττο Σοφία του Ποδηλατικού Ομίλου Κω, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην ατομική χρονομέτρηση στην κατηγορία των «Παγκορασίδων» και την Αλευράκη Αγγελική, πρωταθλήτρια στο αγώνισμα της αντοχής στην ίδια κατηγορία. Συγχαίρουμε επίσης, την αθλήτρια του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος, Παπαδημητρίου Σταμπόρη Ειρήνη, για την κατάκτηση της 1ης θέσης και στα δύο αγωνίσματα στην κατηγορία των «Κορασίδων».

Η Ακαδημία Κω θέλει να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες στον μέγα χορηγό Phython Tours και Python Experience καθώς και στους χορηγούς, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., την εμπορία φρούτων Νικολένδρη και τους Αφούς ΚΟΡΚΗ, που στήριξαν οικονομικά αυτό το δαπανηρό ταξίδι, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές μας να συμμετάσχουν σε μία αποστολή 7 ημερών, με μηδαμινό κόστος και με τις καλύτερες συνθήκες διαμονής και διατροφής.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries, η οποία για άλλη μια φορά στήριξε το ταξίδι της αποστολής της ομάδας μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλους κοροϊδευατε ίδιοι γίνατε ! 5ος και 6ος και 3ος απο τα Δωδεκανησα και πρώτος απο το Αμπαβρη ! Εντάξει το έχετε τερματίσει ! Κλαίω απο τα γέλια !

    • Εσύ αντέγραψε λιγάκι ακόμα την Ακαδημία και άσε τα υπόλοιπα. Οτιδήποτε γράφεται και δημοσιεύεται από την Ακαδημία είναι ακριβέστατο και πλήρες. Όποιος έχει απορία για την ακρίβεια των αναγραφόμενων στο παρόν δελτίο, να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της ΕΟΠ να δει τα αποτελέσματα. Τώρα αν τα αποτελέσματα ενοχλούν γιατί παιδιά με φυσιολογική προπόνηση και 25€ μηνιαία συνδρομή, τα πήγαν καλύτερα από άλλα που έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά και λιώνουν στην προπόνηση, θα πρέπει να εξετάσουν οι γονείς τους γιατί πετάνε τα λεφτά τους τσάμπα. Δεν σας φταίει κανείς. Επίσης γίνατε μάγκες με ξένους αθλητές. Και ο δρόμος δεν είναι mtb να πέφτουν οι αθλητές σας πάνω στους άλλους. Στον δρόμο φαίνεται η αξία του καθενός.

    • Μανώλη εσάς κοροιδεύουν που τους αντιγράφετε στα πάντα. 5 χρόνια ανύπαρκτοι και τώρα το παίζετε ομάδα με τα παιδιά σας να κάνουν μόνα τους προπονήσεις. Σκέτο σκορποχώρι.

    • Βλέποντας αυτήν την ομάδα χαίρεσαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε αυτό κύριε Μάνο. Αν βγήκαν πρώτοι από όλους όσοι συμμετείχαν από την Κω, που το πρόβλημα; Εγώ βλέπω υγεία και όλα όσα πρέπει να προσεφέρει ο αθλητισμός στα νέα παιδιά. Είναι πολύ λάθος η προσέγγισή σας.

  2. 1η και 2η θέση από τα Δωδεκανησσα και 30η 31η στον αγώνα χαχαχαχαχα! Μεγάλη επιτυχία ! Όχι τίποτα άλλο βάζετε και επιχειρηματίες και πετάνε σε ένα κουβά τα χρήματα τους ! Αλήθεια το έχετε τερματίσει ! Φαντάσου να είχατε και πρωτιές αληθινές τι θα κάνατε ! Καμμένοι όλοι σας !

    • Η χαρά και οι εμπειρίες που προσλαμβάνουν οι αθλητές είναι τεράστια επιτυχία. Το να τα έχουν αυτά χωρίς να στεγνώνουν οικονομικά γιατί κάποιοι επιχειρηματίες προσφέρουν την αγάπη τους, αντί τα χρήματα αυτά να τα καρπώνονται οι υπεύθυνοι της ομάδας, ναι είναι ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Μάλλον σε ενοχλεί γιατί εσύ και πληρώνεις 200 – 300€ το μήνα και δεν βγήκες 1ος ή 2ος στα Δωδεκάνησα.

  3. Ο άλλος γράφει από τον άλλο σύλλογο 8η πανελληνιονίκης δηλαδή θα τρελαθώ πραγματικά ! Πανελληνιονίκης είναι ένας και μόνο ένας η πρωτιά πρωτιές είναι μια και μόνο μια ! Φουσκώνεται τα μυαλά των παιδιών και τους φτιάχνετε ποδήλατα αξίας ενός αυτοκινήτου και φέρνετε και κόσμο σε δύσκολη θέση να βάλουν τα χρήματα τους για το δικό σας και μόνο ΕΓΩ ! Όταν πάνε 18 τι θα σας ζητήσουν αυτά τα παιδιά και τι θα τους πείτε όταν αυτά θα καταλάβουν ότι όλο αυτό ήταν μια φούσκα και δεν είναι αυτό που εσείς προβάλετε ! Ντροπή σας

    • Το έχεις κάψει τελείως νομίζω. Μίλησε λίγο με τον ψυχολόγο σου να του εξηγήσεις αυτά περί πρωτιάς. Άρα ο δεύτερος, ο τρίτος κλπ, δεν πρέπει να υπάρχουν για τον Μανώλη. Ωραίες απόψεις. Κρίμα που δεν σε ακούνε σε όλον τον κόσμο οι αθλητές, να τα παρατήσουν, αφού δεν βγαίνουν πρώτοι, όπως επιθυμεί ο Μανώλης. Κρίμα που υπάρχουν χορηγοί που χορηγούν ομάδες και αθλητές που δεν βγήκαν πρώτοι. Γιατί να μην άκουγαν τον Μανώλη, να έσωναν και τα λεφτά τους, αφού ο Μανώλης ξέρει.

  4. Όλοι εσείς να πάτε σε ψυχίατρο όχι ψυχολόγο ! Εγώ μια χαρά είμαι απλά η αλήθεια πονάει ! Όταν έκανα εγώ ποδήλατο εσείς είχατε βοηθητικές ρόδες ! Δεν είπα εγώ ποτέ ότι μόνο οι πρώτοι μετράνε μάθετε να διαβάζετε ! Σας κράζω γιατί είστε μες στο ψέμα και την παραπληροφόρηση ! Λέτε για πρωτιές ! Που είναι μωρέ άσχετοι οι πρωτιές ! Εγώ δεν τα έχω με τα παιδάκια ! Αυτά καλά κάνουν και συγχαρητήρια σε ότι κάνουν ! Με εσάς τα έχω που τους φουσκώνετε τα μυαλά και λέτε ότι σας κατέβει ! Και μιλάτε σείς για ευγενή άμυλα και αθλητισμό εσείς ! Ένα μάτσο άσχετοι !

    • Η 8η στο πανελλήνιο μπορεί σε σχέση με όλες τις συναθλήτριές της από τα Δωδεκάνησα να είναι πρώτη, επομένως γιατί να μην χαρεί που είχε την καλύτερη επίδοση στα Δωδεκάνησα. Μάλλον κάτι άλλο σε ενοχλεί, αν φυσικά ασχολείσαι με το ποδήλατο. Αν δεν ασχολείσαι πάλι, κάποια άλλη είναι η αιτία και γράφεις όσα γράφεις, υποτιμώντας τα παιδιά και τις προσπάθειές τους. Και μην τα γυρνάς τώρα. Είναι ξεκάθαρο το τι έχεις γράψει. Τουλάχιστον άλλοι θυσιάζουν χρόνο, χρήνα, ηρεμία και γι’ αυτήν την 8η θέση. Εσύ γράφε πικρόχολα σχόλια. Πουθενά, για πουθενά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ