Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Τρίτο Μαρμαρί Αστυπάλαιας

0
133

Την Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023, εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Τρίτο  Μαρμαρί Αστυπάλαιας, παρουσία εκπροσώπων φορέων και πλήθος κόσμου. Τα εγκαίνια συνοδεύτηκαν από φιλική αναμέτρηση των παιδιών που απαρτίζουν την ‘’Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αστυπάλαιας’’ όπως και από αγώνα παλαιμάχων.

Το νέο αυτό γήπεδο το οποίο αποτελούσε για πολλά χρόνια διακαή πόθο όχι μόνο των μικρών φίλων του νησιού, αλλά και των μεγαλύτερων έγινε πραγματικότητα συμβάλλοντας στην προώθηση του αθλητισμού στο νησί μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα συνθήκες για την φιλοξενία γειτονικών ποδοσφαιρικών σωματείων με σκοπό την διεξαγωγή αγωγών και τουρνουά ποδοσφαίρου στο νησί της Αστυπάλαιας.
Το συγκεκριμένο έργο το οποίο κόστισε 398.350 ευρώ υλοποιήθηκε μετά από ενέργειες του Δήμου Αστυπάλαιας για την ένταξη του στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Ο Δήμος μας ανέλαβε και πραγματοποίησε αποκλειστικά με δικά του μέσα την μελέτη, την δημοπράτηση και την επίβλεψη του συγκεκριμένου έργου.

Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται η προσθήκη περιμετρικού τάπητα όπως και καθισμάτων κερκίδων θεατών.

Ευχαριστίες:

Ο Δήμος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην  εκδήλωση και ιδιαίτερα την ‘’Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αστυπάλαιας’’ με τους Καραπιδάκη Κώστα, Καμπούρη Δημήτρη και Μαριάκη Ηλία  για το υποστηρικτικό τους ρόλο, αλλά και για το έργο που επιτελούν όλο αυτό το διάστημα στον τομέα του αθλητισμού στο νησί μας.

Ξεχωριστές ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Άνθιμο Καψή με καταγωγή από την Αστυπάλαια ο οποίος παραφέρθηκε στην εκδήλωση. Ο Άνθιμος Καψής τίμησε το νησί μας μέσα από τις επιτυχίες του τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εθνικής ομάδας  και για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Κομηνέας όπως δήλωσε κατά την  ομιλία του αναμένεται να καταθέσει πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για ονοματοδοσία του γηπέδου με το όνομα ‘’Άνθιμος Καψής’’ προς τιμή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ