Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Kos 3×3 Basketball Festival

0
4462


Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο KOS 3X3 Basketball Festival που διοργάνωσε η ομάδα του Φοίβου στην Πλατεία Ανταγόρα με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ Κω, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και μεγάλους χορηγούς τη μαρίνα Κω και το ΚΔΑΠ Imagine.
Για πέντε μέρες η Πλατεία Ανταγόρα, φόρεσε τα μπασκετικά της και φιλοξένησε εντυπωσιακά ματς, διαγωνισμό τριπόντων, επίσημες μασκότ ομάδων (ΟΣΦΠ,ΑΕΚ) και κατάμεστες εξέδρες!
Επίτιμος καλεσμένος φέτος ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ενώ την τελευταία μέρα έδωσε το παρών και ο δικός μας Νικόλας Παπανικολάου που έχει και εκείνος την πορεία του στο Ελληνικό μπάσκετ και αγωνίζεται στο Ψυχικό, ο Αχιλλέας Δεμέναγας που είναι πλέον ο διευθυντής του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού αλλά και ο επίσης δικός μας Θανάσης Χατζηνικολάου , Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Πανεπιστημιακός στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Νικητής στις ελεύθερες βολές αναδείχθηκε ο Γιάννης Λάμδας που πήρε και μια μπάλα υπογεγραμμένη απ’ τον Big Sofo ενώ στον διαγωνισμό τριπόντων κέρδισε ο Κώστας Σουλιώτης που πήρε μια δωρεοπιταγή 100 ευρώ απ’ το Sport Panic. Ο Φοίβος μάλιστα θέλοντας να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας διάσωσης έδωσε 10 ευρώ σε κάθε τρίποντο που μπήκε στον τελικό των τριπόντων (συνολικά 15 τρίποντα) και πρόσθεσε άλλα 50 ευρώ δίνοντας συνολικά 200 ευρώ στην ομάδα διάσωσης.
Στις απονομές ο Έπαρχος Ιωάννης Καμπάνης, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σέβη Βλάχου, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο Αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου, Μπάμπης Ναβροζίδης, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής Γιώργος Κυρίτσης, ο Αχιλλέας Δεμέναγας διευθυντής του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού και η πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Γαληνός» και Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επαγγέλματος Δωδεκανήσου Ευρυδίκη Νάκη.
Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς σε ένα σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες του φετινού 3χ3, με την ατμόσφαιρα να είναι φορτισμένη τονίζοντας πως όλοι έπαιξαν στη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Παπούλη, με την ομάδα του D.P 13 – Da Luz να σηκώνει για άλλη μία χρονιά την κούπα.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ