«Ταξίδι στα αστέρια» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και πολλούς φίλους του αθλητισμού απόψε στο Χάνι Κω

2
5948
Συνεργάτης aegeanews.

Πολύ ζεστός, εγκάρδιος και ιδιαίτερα φιλικός με όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους ήταν ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Σωτηρακόπουλος, στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ταξίδι στα αστέρια» απόψε στο Χάνι Κω.

Μια φωνη και μια παρουσία πολύ γνωστή σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό μέσα από τις περιγραφές αγώνων και τις εκπομπές που παρουσίαζε με τον μοναδικό του τρόπο και την αστείρευτη γνώση του.

Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου ήταν οι τοπικές αρχές, και παλαιοί ποδοσφαιριστές όπως ο Γιάννης Βαλαώρας ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για τον φίλο του τόσα χρόνια Χρήστο, ο δικός μας Αντώνης Πίττας και πολλοί φίλοι του αθλητισμού

Στο τέλος της εκδήλωσης δοθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Σωτηρακόπουλο από τον δήμαρχο Κω κ. Νικηταρά και ακολούθως βραβεύτηκαν τα παιδιά από το Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κω που διακρίθηκαν στους Πάραολυμπιακούς αγώνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ