Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία στο 4ο Esperos Gaia Pro League (Pics & Video)

0
4076

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου στο Gaia Garden Hotel το 4ο Esperos Gaia Pro League με την παρουσία αρκετού κόσμου που έμεινε μέχρι αργά το βράδυ και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών του Εσπέρου.

Στο σημερινό πρόγραμμα έγιναν οι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες, ο τελικός στο skills challenge και ο διαγωνισμός τριπόντων στις κατηγορίες U-18 και U-16 ενώ η βραδιά έκλεισε με τους τελικούς στην κατηγορία U-15, και για τους 3οn3 με τους τελικούς της κατηγορίας U-16 και U-18.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς έγινε η τελετή λήξης της διοργάνωσης με την παρουσία των μελών της διοίκησης του προέδρου, όπου όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό μετάλλιο, βραβεύτηκαν οι MVP ανά κατηγορία και οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών ενώ τιμήθηκαν ο Λευτέρης Ζωής και ο Θωμάς Κανενόπουλος που συνδύασαν άριστα σχολείο και μπάσκετ και πέρασαν σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Διονυσία Τελλή ενώ στις απονομές παρευρέθηκε και ο Μανώλης Χριστουδουλίδης που στήριξε έμπρακτα για ακόμη μια σεζόν τον Έσπερο στο γήπεδο στολίδι στο Gaia Garden Hotel.

To μπαλόνια στα χρώματα της ομάδας και τα βεγγαλικα έδωσαν το σύνθημα της λήξης της διοργάνωσης και το ραντεβού ανανεώνεται πλέον για την επανέναρξη των προπονήσεων. Tην παρουσία έκαναν οι Καλλιόπη Δανελλάκη και Γιώργος Πίτσης.

Πηγή: https://www.giafkasports.gr/me-apolyti-epitychia-epese-i-aylaia-sto-4o-esperos-gaia-pro-league-pics-amp-video/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ