Με απόλυτη επιτυχία ρεκόρ και μετάλλια ο ΑΣ Έφηβος Χίου στο Πανελλήνιο σύνθετων αγωνισμάτων και σκυταλοδρομιών στις Σέρρες

0
5331


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Με απόλυτη επιτυχία και γεμάτη με ρεκόρ και μετάλλια γύρισε ο ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Κ 16 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών που διεξήχθη στις Σέρρες 10-11 Ιουνίου 2023.

Ο Αργύρης Λιόβαρης κατέλαβε την πρώτη θέση κάνοντας μάλιστα και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία με επίδοση 5838 βαθμούς ,ο Πάτροκλος Θεοδοσίου κατέλαβε την δεύτερη θέση με επίδοση 5552 βαθμούς και ο Χρήστος Σιδεράκης κατέλαβε την ένατη θέση με 4951 βαθμούς αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αθλητές μας ξεπέρασαν τους εαυτούς τους κάνοντας όλοι προσωπικά ρεκόρ !

Οι αθλητές Λάμπρος Βολίκας, Αντώνης Παναγιώτης Χατζηστέργου, Γιάννης Παναγιώτης Καλογεράκης και Γιώργος Μανωλιάς αγωνίστηκαν στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ και κατέκτησαν την 9η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι αθλητές του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ έκαναν νέο ρεκόρ συλλόγου με 43.19

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στον προπονητή του συλλόγου κύριο Γιάννη Τζήκα, που ακόμα μια φορά μας χάρισαν σπουδαίες επιτυχίες.
Ο προπονητής και οι αθλητές του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ ευχαριστούν από καρδιάς τον κύριο Τόμη Λάντζιο που διευκόλυνε τα μέγιστα την παραμονή της αποστολής στις Σέρρες παραχωρώντας την οικία του όπου και διέμειναν.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου στην κατηγορία Κ16, προετοιμάζονται εντατικά υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, κυρίου Γιάννη Τζήκα και της κυρίας Δέσποινας Σφακιανάκη Τζήκα, ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος Στίβου Κ16 πού θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Χαλκίδα.

Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα των προπονήσεων για τα τμήματα υποδομών του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ. Πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες- παιχνίδια και στο τέλος τα παιδιά κεράστηκαν παγωτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ