ΑΟ Πυλίου: Κοινή προσπάθεια των μελών της γενικής συνέλευσης για να μείνει η ομάδα στην Γ’ Εθνική

6
4978

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Α.Ο Πυλίου με την παρουσία περίπου 40 ατόμων, μελών και φιλάθλων του συλλόγου ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σοφοκλής Δουδούς και Μηνάς Κιάρης.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτρος Κεφαλιανός έκανε μια ανάλυση των πεπραγμένων των τελευταίων τριών ετών, των χρημάτων που χρειάστηκε η ομάδα για να προχωρήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας ότι ο λόγος της πρόθεσης του να παραιτηθεί είναι ότι αυτή η προσπάθεια αγκαλιάστηκε μεν απ’ το χωριό, απ’ την πλειοψηφία του κόσμου και των επιχειρηματιών δεν ίσχυσε ωστόσο το ίδιο σε ότι αφορά το υπόλοιπο νησί.
Έκανε σαφές ότι η ομάδα για να συνεχίσει πέρα απ’ την προσπάθεια που γίνεται μέσω των χορηγιών, των εκδηλώσεων και των άλλων δραστηριοτήτων της ομάδας, υπάρχει και η βοήθεια του Δήμου σε ότι αφορά το κομμάτι των μετακινήσεων ωστόσο χρειάζεται και πάλι η βοήθεια του προέδρου οικονομικά για να μπορέσει ο σύλλογος να ανταπεξέλθει.
Τα μέλη της γενικής συνέλευσης μετά από πρόταση του παλιού προέδρου της ομάδας, Νίκου Βερούτα συμφώνησαν ομόφωνα να κινηθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, κάνοντας μια κοινή προσπάθεια μαζί με παλιούς προέδρους, δημοτικούς συμβούλους και ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα έτσι ώστε να βρεθεί ένα μεγάλο κομμάτι απ’ το ποσό που χρειάζεται για να μπορέσει ο σύλλογος να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Από αύριο κιόλας θα ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια που περιλαμβάνει άμεσα κάποιες επαφές έτσι ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να γίνει ξανά μια συνάντηση με στόχο να έχουν προχωρήσει σε σημείο που να επιτρέπει στον σύλλογο να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν τα έγραψα,βριζατε.Δεν μπορεί παικτικα να μείνει ομάδα από ένα χωριό στην γ εθνική.Με λεγεωνάριους χρειάζονται χρήματα.Χρειαζονται υποδομές, ακαδημίες, δικά σου παιδιά.Μπαινεις αναγκαστικά σέ άλλα κόλπα.Οταν σε χρησιμοποιήσουν και σε πάρουν χαμπάρι σε πετάνε και πέφτεις.Βρισκουν άλλους πρόθυμους ηλίθιους.Ετσι απλά.Μονο όλο το νησί, μια ομάδα, ίσως κατάφερνε κάτι…..

  2. Με ποιους και ποιους να βοηθήσουμε; μέχρι πέρσι κάτι βοηθήσαμε οι επιχειρήσεις, πιο παλια περισσότερο, τώρα γιοκ. Δε βλέπω στέλεχοι (που είναι μέσα στην αγορά και την κοινωνία) όπως πριν να τρέχουν, να συμμετέχουμε όλοι, αλλά ένα στυλ ‘αποφασίζουμε και διαταζουμε’ άρα αποφασίστε εσείς τι θα κάνετε.

  3. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΙ 3 / 4 ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ (ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ) ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΧΑΝ 60 ΚΑΙ 70 ΣΧΟΛΙΑ. ΤΩΡΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ 0 ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΑΡΑΓΕ?

  4. To ftaiei file. Mas ftinoune kai leme oti psixalizei, efigan 3 me 4 Kala stelexoi kai Tora enas aristos proponitis. Ti na leme. Pos na agaliasei o kosmos meta. Efxomai pantos na iparxei lisi.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ