Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: Στην Ρόδο, για ένα ακόμη αγωνιστικό διήμερο – Αποτελέσματα

2
111


Στην Ρόδο, για ένα ακόμη αγωνιστικό διήμερο βρέθηκαν αθλητές των κατηγοριών παίδων ,Παμπαίδων και Πανκορασίδων για τους αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Ανταίο.

Με μια μουδιασμενη πρώτη μέρα , για πολλούς λόγους στο χρονόμετρο, καταφέραμε να κερδίσουμε την κατηγορία παίδων με τον Σιφουνιό Τιμόθεο.
Ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Αλευράκης Γιάννης και λίγο πιο πίσω ο Καραμετσής Βαγγέλης.

Στην πανκορασίδες, δεύτερη τερμάτισε η Αγγελική Αλευράκη, ενώ στους παμπαίδες καταλάβαμε τις θέσεις 4,5,6 με τους Καραγιάννη , Κωστογλάκη και Χόνδρο.

Την Κυριακή , σε ένα αγώνα με πολύ περισσότερες απαιτήσεις , οι Σιφουνιος και Αλευράκης έκαναν το 1-2 , ενώ ο Καραμετσής με ένα δυνατό αγώνα έχασε το μετάλλιο στο σπριντ για μερικά εκατοστά.

Στις παγκορασίδες η Αλευράκη έκανε μια δυνατή κούρσα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους της.

Στους παμπαίδες , σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες της ημέρας , ο Χόνδρος Νίκος αποσπάστηκε από νωρίς όμως δεν άντεξε τα τελευταία μέτρα με αποτέλεσμα να τερματίσει 4ος πίσω απο τους τρεις αθλητές που τον ακολουθούσαν.
Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Καραγιάννης Αριστοτέλης.

Ο Νικόλας Κωστογλάκης, έχασε την δεύτερη θέση στο σπριντ για λίγα μέτρα και κατάφερε να τερματίσει 3ος σε έναν αγώνα που μπορούσε ακόμη και να κερδίσει.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

Berto lucci
Sernikos bikes
ARCHON YACHTING AND YACHT management
Rafnar Hellas
Χατζηδαυηδ μεταφορές
Zaman fu Burger House
Sante café
Natur galathris
Pirros μεταλλικές κατασκευές
Pergaminos cars
Blue star ferry’s
BTI traver agency
Quster παρκινκ σκαφών Λαύριο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Κω και στα Δωδεκάνησα μάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά τη συννεφιασμένη Κυριακή ήρθε και το μουδιασμένο Σάββατο. Αν δεν είμαστε πρώτοι μαυρίζουν όλα και φταίνε τα πάντα εκτός από εμάς. Αν βγαίνουμε πρώτοι, είμαστε οι καλύτεροι. Υγιές αθλητικό πνεύμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ