Ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA – Άξιος θαυμασμού

0
3878

Η σημερινή εκπομπή: Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη | MEGA TV

Άξιος θαυμασμού: Ο 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ «σάρωσε» με 4 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

άξιος-θαυμασμού-ο-94χρονος-κώστας-χατζη-146870

Έγραψε ιστορία ο ακούραστος και ανεξάντλητος 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ, με χρυσό μετάλλιο στο μήκος, χάλκινο στα 400μ. και στα 60μ.

Ο 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ «σάρωσε» με 4 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Τους άφησε όλους άφωνους στην Πολωνία ο 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ που κατέκτησε τέσσερα μετάλλια (ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για αθλητές άνω των 35 ετών, που διεξήχθη στο Τόρουν της Πολωνίας.

Χρυσό μετάλλιο στο μήκος, χάλκινο στα 400μ. και στα 60μ. για τον ανεξάντλητο 94χρονο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, που ξεκίνησε να αθλείται στα 80 του χρόνια. Συμμετείχε και στο αγώνισμα των 800 μέτρων, τερματίζοντας στην 5η θέση της κούρσας που συμμετείχαν οι κατηγορίες Μ85 και Μ90. Έτσι, με μόλις δύο συμμετοχές στην κατηγορία (Μ90), ο εκπληκτικός Χατζηεμμανουήλ κατετάγη 2ος στην κατηγορία του, προσθέτοντας στη συλλογή του ένα ακόμη μετάλλιο. Στο τελευταίο αγώνισμα που έτρεξε στα 200μ έχασε πάνω στο νήμα το Χάλκινο μετάλλιο.

94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ: Αγωνίστηκε άρρωστος και πάλι «σάρωσε» τα πάντα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ αγωνίστηκε άρρωστος με πυρετό που τον ταλαιπωρούσε για τρεις μέρες κάτι που ωστόσο δεν τον εμπόδισε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να τιμήσει το Ελληνικό Εθνόσημο.

Θερμά συγχαρητήρια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ