Έτοιμα τα δημοτικά γήπεδα του νησιού για το Kos Youth Festival (ΒΙΝΤΕΟ)

4
247

Έτοιμα είναι τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου για να υποδεχθούν τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Kos Youth Festival απ’ την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη.

Ο υπεύθυνος των γηπέδων, Στέργος Χατζηστέργου μαζί με τους συναδέλφους τους και με την στήριξη του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ, φρόντισαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες

Πηγή: Έτοιμα τα δημοτικά γήπεδα του νησιού για το Kos Youth Festival 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτός ο χατζηχριστοφής εκει στο ΔΟΠΣΒΣ μονο γηπεδα ποδοσφαίρου ξέρει να στρώνει;;;;;; γκονυευει να φτιάξει γηπεδο γκόλφ!
    Στο μπάσκετ??? Μάλλον εχει «κλειστο»-φοβία κι αυτος!!!!

  2. Ο Ηλίας Καματερός ως βουλευτής Δωδεκάνησου είχε κάνει όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστήριου στην περιοχή του Πυλίου.
    Δυστυχώς όμως…για να μην φανεί ότι κάνω αντιπολίτευση σε οποιονδήποτε… κάποιοι δεν ΆΦΗΣΑΝ να γίνει . ( δεν ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ ).
    Ο Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ανακαίνισε το γήπεδο της Κεφάλου, το γήπεδο του Ζηπαρίου και το παλιό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ. Στο κλειστό Γυμναστήριο της Κω έγινε αλλαγή του παρκέ.Στο γήπεδο της Καρδάμαινας θα μπούνε προβολείς φωτισμού. Όσον αφορά την κατασκευή νέων κλειστών γηπέδων μπάσκετ μόνο «κλειστοφοβία » δεν έχει….Γραφειοκρατία και τρικλοποδιές έχει.
    Πάντως παρόλα αυτά…το Φιλίνος θα γίνει ένα σύγχρονο ποδηλατοδρόμιο και ένα συνθετικό γήπεδο ποδοσφαίρου.

  3. Έτοιμα τα γήπεδα για το τουρνουά !!!
    Για το διασυλλογικό Στίβου το νέο στάδιο Ανταγορα ήταν ακατάλληλο!!!

    • Είσαι καφενείο…όντως…Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η Περιφέρεια απένταξε το έργο της ανακαίνισης του ταρτάν και των πυλώνων φωτισμού στο στάδιο Ανταγόρας. Η ανάδοχος εταιρία, που πήρε το έργο, έκανε πίσω ζητώντας περισσότερα χρήματα σχεδόν 50% επιπλέον χρέωση για την εκτέλεση του έργου!!
      Δύο χρόνια τώρα το γνώριζαν όλοι, είχε ανακοινωθεί παντού σε όλα τα ΜΜΕ της Δωδεκάνησου, ότι είχε ενταχθεί στα αθλητικά έργα της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου.

      Άρα ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟΣ είσαι ΕΣΥ!! Η ΑΣΧΕΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΗΣ… ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΊΒΟΥ ΠΆΝΩ ΣΕ ΤΑΡΤΑΝ ΜΕ ΤΡΎΠΕΣ;;;

      Εσύ θα έβαζες παιδιά να κάνουν αγώνες;;;
      ΕΊΣΑΙ και ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ