ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ: Επιτυχίες της αθλήτριας και των αθλητών μας με την Εθνική Ομάδα , στο βαλκανικό «Κωνσταντινούπολη 2023»

0
4659


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΣΕΒΑΣ ΚΩ Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ: Επιτυχίες της αθλήτριας και των αθλητών μας με την Εθνική Ομάδα , στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου «Κωνσταντινούπολη 2023»
Ένα Χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια.

Στις 18 και 19 Μαρτίου 2023, διεξήχθη το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο «Indoor Stadium Sinan Erdem Spor Salonu » στην πανέμορφη πόλη της Κωνσταντινούπολης.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας στίβου πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες κάνοντας όλους τους Έλληνες υπερήφανους.
Συμμετοχή στις ελληνικές επιτυχίες είχαν :
Η αθλήτρια του συλλόγου μας, και Βαλκανιονίκης ,Αγγελική Λαμπρόγλου, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στη σφαιροβολία με νέο ατομικό ρεκόρ και το Χάλκινο μετάλλιο στα 60 μέτρα στην κατηγορία F35.

Ο αθλητής μας και Βαλκανιονίκης Παναγιώτης Ανανιάδης, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ200μ. στην κατηγορία Μ35 . Ο Παναγιώτης ανήκει ηλικιακά στην κατηγορία Μ40.

Ο αθλητής μας και Παγκόσμιος πρωταθλητής, Ιμπραήμ Φαναρτζής, μετά από μεγάλη αγωνιστική αποχή κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία.

Η αθλήτρια και οι αθλητές μας, τίμησαν το Ελληνικό Εθνόσημο με τις μεγάλες επιτυχίες τους και το αθλητικό ήθος τους.

Συγχαρητήρια στους γείτονες μας, στην Τούρκικη Ομοσπονδία Αθλητισμού και στην Ομοσπονδία Τούρκων Βετεράνων Αθλητών για την άψογη διοργάνωση των Βαλκανικών αγώνων ιδιαίτερα μετά την Βιβλική καταστροφή από το σεισμό που έπληξε τη γείτονα χώρα.

Οι επιτυχίες των αθλητών και της αθλήτριας μάς , αφιερώθηκαν στη Μνήμη του Αείμνηστου Δασκάλου μας Δημητρίου ( Τζίμη) Λαμπρόγλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ