Η κοπή της πίτας του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω στις εγκαταστάσεις του

0
3395


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η κοπή της πίτας του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με την παρουσία των αθλητών της ομάδας στα τμήματα του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ, τους γονείς αλλά και φίλους του Ομίλου.
Ο Γιάννης Μανούσογλου ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, και τόνισε ότι του χρόνου με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων απ’ την ίδρυση της ομάδας θα γίνει μια μεγάλη γιορτή ενώ σε ότι αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας, επισήμανε την παρουσία που θα έχει ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω τόσο στο 2o Kos Youth Festival την πρώτη εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα, όσο και την συμμετοχή των “πορτοκαλί” στο τουρνουά της Ρόδου για ακόμα μια χρονιά, την δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα. Παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, για την στήριξη τους και για την βοήθεια τους στην πραγματοποίηση του Kos Youth Festival.
Με την σειρά του ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, ευχαρίστησε και εκείνος τα παιδιά και τους γονείς για την πορεία όλων αυτών των χρόνων ενώ έκανε αναφορά στο Final-4 του ανδρικού πρωταθλήματος το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά στο νησί μας στο τέλος Μαρτίου εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στον Δήμο Κω για την στήριξη. Ο Δήμαρχος Κω θέλησε να συγχαρεί την ομάδα του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω για τα όσα έχει καταφέρει, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι που ο σύλλογος βρίσκεται στο σπίτι και συνεχίζει να παράγει έργο ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής.
Ο π. Αναστάσιος και ο π. Βαγιανός- Ιωάννης, ευλόγησαν την πίτα και ευχήθηκαν τα καλύτερα, τονίζοντας ότι τα παιδιά είναι σε σίγουρα χέρια και αυτό το δείχνει και η πορεία όλων αυτών των χρόνων.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ