Παναγιώτης Δημόπουλος: Ντροπή και αίσχος!

17
14283

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Που είναι η τεμπέληδες του Δήμου να τα καθαρησουν. Η ομάδα που κάνει παιχνίδια εκεί δεν έχει παράγοντες έλεος δεν είναι μόνο η παιδεία είναι και η ανηκανοτητα που υπάρχει σε όλο το νησί. Και φίλε Παναγιώτη μήπως ετοιμάζεσε για υποψήφιος δεν βλέπουμε να μηλας για το νοσοκομείο που δεν έχει γιατρούς έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείς. Όταν φτιάχνεις κάτι πρέπει να προβλέπεις και το μετά μας πρήξατε μετά γήπεδα τα δέντρα και της ελιές. Έλεος.

 2. Παναγιώτη δεν μπορείς να λες «αλλά η έλλειψη παιδείας που όλοι εσείς έχετε» επειδή 10 άτομα συμπεριφέρονται έτσι. Το ίδιο κάνουν και στο δρόμο και στα μαγαζιά και όπου αλλου βρεθούν.

 3. Χρόνια το λέμε,τα γράφουμε,αλλά υπάρχει άρνηση.
  Παραλίες απ το πρωί μέχρι τις νύχτες ,τώρα που μιλάμε
  γεμάτο σκουπίδια, περιττώματα σκύλων,κομμάτια ξύλα,σκουπίδια,γόπες.
  Ρίξτε μια ματιά παραλίες Φλεβάρη μήνα γεμάτο αγκίστρια και πετονιές, μπορεί να τραυματιστεί κάποιος, πεταμένα μπουκάλια, γόπες παντού. Κάποιες ομάδες νέων αλλά και ψαράδες με καλάμια δεν ενσωματώνονται με τίποτα στην κοινωνία.
  Κάποιοι ειδικά νεαροί φέρονται σε άλλους όπως οι ξένοι φέρονται στους γονείς τους στα All Inclussive.
  Σάββατα παρέες πετάνε μπουκάλια από αμάξια στο δρόμο!!!!!!
  Τα καλοκαίρια τρισχειρότερα

 4. Έχεις δίκιο δεν το αμφισβητώ.Μηπως όμως θα έπρεπε έπειτα από τόσο καιρό να υπήρχαν κάδοι (τουλάχιστον 3 μικροί ή 2 μεγάλοι)σε κάθε κερκίδα; Μήπως θα έπρεπε να συμπληρωθεί καουτσούκ στο τερέν έπειτα από τις πολλές βροχές; Μήπως θα έπρεπε να έχει φώτα στις αποθήκες κάτω από την κερκίδα; Μήπως βολεύτηκαν με το θέμα των αποδυτηρίων διαιτητών από το λυόμενο; Μήπως θα έπρεπε να τελειώσει το τοίχο από Αρτεμησιας; Μήπως θα έπρεπε να φτιαχτούν οι πάγκοι των ομάδων; Δεν λέω για τα δέντρα, ούτε ότι δεν υπάρχει στέγαστρο στην μια τουλάχιστον κερκίδα για όταν βρέχει.Μικρε πλανευτηκες και εσύ από τα φώτα της δημοσιότητας και άλλαξες.Εισαι πολύ μικρός γιατί αλλιώς ξεκίνησες και αλλού το πήγες.Τι μπορείς να φτιάξεις από τα παραπάνω για να σε παραδεχτώ; Αποδείξεις θέλω και όχι φωτογραφίες…..

  • Πρασίνισε ναι η όχι;Τώρα ποσό θα αντέξει κανέναν Σεν ενδιαφέρει.Δέσαμε τους ψήφους.Όλα τα αλλά είναι Λεπτομεριες.Λες και κάνουμε κάτι για να το βελτιώσουμε.Ψήφους μετράμε.

 5. Οι Γραικύλοι (και οι ενσωματωμένοι) ποτέ δεν έγιναν Ευρωπαίοι.

  Η Συμπεριφορά αυτή είναι γνώρισμα αμορφωσιάς και καθόλου έλλειψης κάδων. Οι Νεοέλληνες χάσαμε την μπάλα.
  Ξέρω έναν νεαρό αλβανό που κάποιος που καθάριζε μαγαζί του έκανε πολλές φορές παρατήρηση,στο τέλος ανακαλύψαμε ότι αυτή η συνήθεια προερχόταν από έλλειψη…φούντας.

  • Τί ήθελες να μας πεις; Μήπως εσύ έχεις στερητικό φούντας, γιατί αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα.Τι πίνετε ρεεεεε;

 6. Τι σου κάνει εντύπωση ρε παλικάρι???? Τοσο μέσα στα γήπεδα …όσο και έξω… οι ιδιοι αμορφωτοι βλαχονησιώτες ειναι! Εχουν βγάλει τους μορφωμένους απο (3ο βάθμια) και μπαίνει ο καθε κομπλεξικος να διδάξει….

 7. Κάποιοι ενοχλούνται που ακούγεται το αυτονόητο! Ναι είναι γυφτιά, είναι βρωμιά, δείχνει χαμηλού επιπέδου πολίτες με κάκιστη νοοτροπία. Αναγωγές σε πολιτικά και δημοτικά ζητήματα δεν κολλάνε εδω.

 8. Αυτή η έλλειψη παιδείας έχει ξεκινήσει μέσα από το σπίτι. Είναι κρίμα οι γονείς να μην εκπαιδεύουν τα καμάρια τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ