Τιμητικές βραβεύσεις στην πίτα του Εσπέρου στο κατάμεστο, «Όνειρο» στο Τιγκάκι (pics)

8
18084


Mε την παρουσία αρκετού κόσμου που γέμισε το «Όνειρο» στο Τιγκάκι πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Εσπέρου στο περιθώριο της οποίας έγιναν και τιμητικές βραβεύσεις στα παιδιά που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Special Olympics κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ ευλόγησε την πίτα της ομάδας και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά ενώ τις ευχές τους έδωσαν επίσης, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, ο αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Αβρίβης, και ο πρώην υπουργός, Γιώργος Νικητιάδης.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Λαουμζής, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, τους επισήμους, τους γονείς και τα παιδιά ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το παρών στην χοροεσπερίδα έδωσαν και ο αντιδήμαρχος, Σταμάτης Πης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, η υπεύθυνη του Δήμου Κω σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, Σταματία Κανταρζή και ο κοινοτικός σύμβουλος Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης όπως και πλήθος ακόμα κόσμου.
Οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές του συλλόγου ήταν εκεί με τις οικογένειες τους και παρέα με την ορχήστρα πέρασαν ένα όμορφο και διασκεδαστικό μεσημέρι.

Πηγή: https://www.kostv.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη εκδήλωση. Όλα ήταν τέλεια. Περάσαμε πολύ ωραία!
    Και του χρόνου με υγεία.

    • 80% ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΜΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ.ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

      • Γιατί άραγε;, Δεν είναι καλά τα χαμπερια εεε!! Κι ακόμα…. Τα χειρότερα θα τα ακούσετε οσονουπω.

  2. Και του χρόνου με υγεία και αγάπη, ότι καλύτερο για τα παιδιά και στον σύλλογο του Εσπέρου.

  3. 80% ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΜΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ.ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ