Παλικάρια στο Πυλί, 0-0 με τον Πανιώνιο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
3255

 

Δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι στο Πυλί είναι σχεδόν ανίκητος, ο Α.Ο Πυλίου ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στον Πανιώνιο για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος) ρίχνοντας τον έτσι απ’ την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παράπονα για την διαιτησία του Κατσίνη έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Εικόνα

Το ματς ήταν αρκετά νευρικό στα πρώτα λεπτά με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να πάρει μέτρα και με διαγώνιες μπάλες να βρει τον τρόπο να απειλήσει αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους και στο 10’ απείλησαν με το σουτ του Κότζα έξω απ’ την περιοχή να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 17’ ο Διονέλλης βρέθηκε σε θέση βολής με τον Τοπουζλή να απομακρύνει ενώ στο 27’ ο Στούπης έκανε ωραία κίνηση και πλάσαρε εκτός περιοχής με τον Τοπουζλή να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο ματς, κερδίζοντας και όλες τις μονομαχίες και στο 32’ έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Κότζα εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα αριστερά και ο Χατζηβασίλης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 36ο λεπτό το Πυλί απείλησε ξανά όταν ο Χατζησουλεϊμάν εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα αριστερά με τον Δρόσο να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο έξω απ’ την δεξιά γωνία του Παχατούρα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν κακός, λόγω των αρκετών φάουλ και των πολλών διακοπών με την πρώτη ουσιαστικά φάση να έρχεται στο 69’ με το σουτ του Δρόσου να περνά άουτ.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να πάρει μέτρα, αλλά η αμυντική προσήλωση του Α.Ο Πυλίου ήταν για σεμινάριο και στο 78’ οι γηπεδούχοι ο Κότζα εκτέλεσε το φάουλ, ο Αποστολίδης πήρε την κεφαλιά και στην συνέχεια η νέα κεφαλιά του Δρόσου πέρασε άουτ.

Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με στημένες μπάλες να απειλήσουν, δεν τα κατάφεραν και η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 81’ με το σουτ του Στούπη να περνά αουτ.

Ο κορυφαίος

Πανταχού παρών ο Μαυρόπουλος που κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες στο κέντρο και μαζί με την αμυντική τετράδα του Α.Ο Πυλίου ήταν εξαιρετική. Καλό ματς με αρκετά κερδισμένα φάουλ απ’ τον Αποστολίδη.

Διαιτησία

Πολλά παράπονα απ’ την διαιτησία του Κατσίνη έχουν οι φιλοξενούμενοι. Χωρίς προβλήματα οι Κορωνιάς και Κακάνης.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Μπριλάκης, Μαυρόπουλος, Κότζα, Βουκομάνοβιτς, Αποστολίδης (93’ Τάσιος), Δρόσος (85’ Τουργαΐδης), Χατζηβασίλης, Χατζησουλεϊμάν (79’ Χατζηνικολάου)

Πανιώνιος (Νίκος Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης (46’ Πριονάς), Διονέλλης, Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου, Πίσπας, Γεωργούσης (65’ Σέχου), Γροντής, Λίμα (46’ Γκίνο), Στούπης.

πηγή: https://www.giafkasports.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ