»Περίπατος» και 3 στα 3 για τον Φοίβο! Ο Ν. Μιμερίνης μας μιλάει για τη λαχειοφόρο του Συλλόγου (ΒΙΝΤΕΟ)

3
3359

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο Φοίβος Κω κέρδισε στο ρελαντί με 80-55 τον Ιπποκράτη Κω και έκανε το 3 στα 3, στον όμιλο νήσων της Α’ Κατηγορίας!

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο Φοίβος Κω κέρδισε τον Ιπποκράτη με 80-55. Παρά την απουσία των αδελφών Σκούφη, η ομάδα του Γιώργου Καζάκου πέρασε μία εύκολα… βραδιά και έκανε το 3 στα 3, στον όμιλο νήσων της Α’ Κατηγορίας. Με πρωταγωνιστές τους Γερογιάννη και Κεφάλα, ο Φοίβος Κω έδειξε από νωρίς τα δόντια του, ξέφυγε στο σκορ και έφτασε στο ροζ φύλλο με χαρακτηριστική άνεση. Μάλιστα, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες του, με τη ψαλίδα να κλείνει στο +25 για τον Φοίβο, που έβγαλε ωραίες φάσεις και έριξε στροφές στο β’ ημίχρονο. Ο Ιπποκράτης δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον ανώτερο και παρά τις προσπάθειες του Μπονίκου, έκλεισε χωρίς νίκη τον α’ γύρο στον όμιλο νήσων. Το ημίχρονο τελείωσε με +20 για τον Φοίβο Κω (46-26), ο οποίος υπερτερούσε μέσα στη ρακέτα. Ο ρυθμός στο β’ ημίχρονο έπεσε, αφού τα πάντα κρίθηκαν από νωρίς και οι τυπικά γηπεδούχοι συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία,

Τα δεκάλεπτα ήταν: 27-11, 46-26(ημ.), 62-43, 80-55
Διαιτητές: Τρουμούσης- Πλατέλλα
ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ (Καζάκος): Φώτης 1, Σιούλας 1, Δεμέναγας 6(1), Κεφάλας 17(1), Παναγιωτίδης, Γκαντολούδης 3, Σουλιώτης 8, Γκοράτσας 3(1), Δάμτσιας 2, Κατσούβας 9, Δημητρίεβιτς 7(1), Γερογιάννης 23(3).
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Αργυρίου): Ρήγας 7(1), Λώλος 6, Τρουμούσης 3(1), Χατζημάρκου 8(1), Ροδίτης 8, Κιοσέογλου 7(1), Μπακόπουλος, Μπονίκος 16, Παπαδημητρίου.

πηγή: https://www.12sports.gr/Article.php?N_ID=116644

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά είχε μεγάλο δίκιο ο Χατζηχριστοφης ….. Γελάνε και οι κότες////// η υπεροψία προσβάλλει

  2. Για ποια υπεροψία μιλάτε; Και που κολλάει ο Χατζηχριστοφής; Απορώ πραγματικά τόση εμπάθεια που την βρίσκετε; Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν τον Μιμερίνη.

    • Να λένε ότι θα τα παρατήσουν για να απειλήσουν τον ΔΟΠΑΒΣ ή τον Δήμο; Υπάρχουν και άλλοι δυστυχώς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ