Ανακοίνωση απ’ τις ομάδες βετεράνων Κω, Ρόδου και Καλύμνου για τον θάνατο του Πέτρου Καΐσερλη

0
13895

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙΣΕΡΛΗ

Αιφνιδιασμένος και αναστατωμένος ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Κω από το  θλιβερό νέο της απώλειας   του αγαπητού σε όλους  φίλου Πέτρου Καίσερλη, του αθλητή,  του πατέρα, του συζύγου,  του βιοπαλαιστή , του  χαμογελαστού φίλου που είχε πάντα και για όλους ένα χαμόγελο, μια καλή κουβέντα, μια συμβουλή..

Τα τηλέφωνα των βετεράνων από άκρη σε άκρη της Δωδεκανήσου πήρανε φωτιά.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Κω  και   όλης της Δωδεκανήσου εκφράζουν την λύπη τους για την απώλεια του Πέτρου Καίσερλη και την αμέριστη συμπαράσταση όλων  στην οικογένεια του .

Ο Πέτρος Καίσερλης που φόρεσε τις φανέλες του Ηρακλή Κω,της ΑΕ ΚΩ, του ΠΑΣ Ανταγόρα Κω,  του Ασκληπιού Κω,  από τους πρωτοπόρους στην κατασκευή και λειτουργία γηπέδων 5Χ5 που   όργωσε τα γήπεδα όλης της Δωδεκανήσου δεν είναι πιά μαζί μας. Συμμετείχε και συμπαραστάθηκε ενεργά σε όλες τις τελευταίες δράσεις των βετεράνων Κω (για τους σεισμοπαθείς της Λάρισας, το φιλικό για την ειρήνη την Μεγάλη Παρασκευή του 2022, το α΄κύπελο βετεράνων Κω ) και ήταν υπέρμαχος του να συνεχιστούν όλες αυτές οι δράσεις που αναδεικνύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου  και την αθλητική κοινωνική ευθύνη του βετερανισμού! Καλό ταξίδι Πέτρο μας –θα σε θυμόμαστε αέρινο στα γήπεδα που τόσο αγάπησες και να μας δίνεις κουράγιο να συνεχίσουμε!

Οι ομάδες βετεράνων της Κω: AE KΩΣ, ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ, ΠΑΟΚ ΚΩ,ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ, ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ,ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ,  ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ, ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ , και οι βετεράνοι ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ και ΡΟΔΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ.

Ανακοίνωση της Δόξας Καρδάμαινας

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣ Δοξα Καρδαμαινας εκφράζει την θλίψη της για τον αδόκητο χαμο σε μια απ της πιο χαρακτηριστικές μορφές του τοπικού ποδοσφαιρου, σε έναν χαμογελαστό άνθρωπο! Θερμα συλληπητηρια στην οικογένεια.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ