70 χρόνια ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Με ιδιαίτερο συμβολισμό η αποψινή εκδήλωση «σύσφιξης σχέσεων» στη Μαρίνα Κω

4
8093


Χαρίκλεια Χριστοφή

Με ιδιαίτερο συμβολισμό η αποψινή εκδήλωση «σύσφιξης σχέσεων» του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ με την συμπλήρωση των 70 ετών για ένα από τα ιστορικότερα και πιο επιτυχημένα αθλητικά σωματεία του νησιού της Κω.

Με αφορμή τα 70 του χρόνια ο Ανταγόρας Κω προσκάλεσε όλα τα τμήματα του, παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κρητικού, της Αντιδημάρχου Υπεύθυνης Τουρισμού-Πολιτισμού-Αθλητισμού Σέβης Βλάχου κ.α. σε event σύσφιξης σχέσεων το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα.

Πράγματι όπως αναφερόταν και στην πρόσκληση δεν ήταν μόνο μια συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας αλλά και γιορτής για τις μεγάλες επιτυχίες της ομαδας και συζήτησης για την διαπαιδαγώγηση των νέων Κώων αθλητών στα τμήματα του Συλλόγου.

Χρόνια πολλά λοιπόν στον Ανταγόρα και τους ανθρώπους του. Πολλά συγχαρητήρια και πάντα νίκες και επιτυχίες!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ……Αληθειαπιο σχετική δεν έχει η παράταξη του δημάρχου να βάλει στη θέση της η απλά εξαργυρώνει άλλο ένα γραμμάτιο;Ασχετο αν μας ρωτήσουν και τις δυο την έχω στα αθλητικά.Τουρισμό και πολιτισμό η μισή Κως είναι πιο σχετική.Σοφή επιλογή δήμαρχε.10 μήνες ακόμα.

 2. Πού ακριβώς ήταν η σύσφιξη ;
  Ανάμεσα στις πολιτικούς και στη διοίκηση ; Κόσμο είχε;
  Ποιός ακριβώς ήταν ο στόχος;
  Το απόγευμα του Σαββάτου είχε μια εξαιρετική εκδήλωση στο χάνι που λαμψατε δια της απουσίας σας
  κύριοι ….εκεί έπρεπε να ήσασταν με τις ακαδημίες σας και οχι να στήνεστε για φωτογραφίες.
  Αυτά…….

 3. Αυτά τα κάνουν …οταν έχουν αθλητικές υποδωμές… (2-3κλειστα, στιβο κλειστο κτλ) εσείς τι κάνατε εκτος απο γκαζον κ βάψιμο στο ζηπάρι…ο χατζηχριστοφής απλα πέρασε και δέν ακούμπισε…δεν υπάρχει ο τύπος….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ