Οι δημοτικοί υπάλληλοι, που διαχρονικά προσφέρουν τα μέγιστα στην συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων

1
6466

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Οι δημοτικοί υπάλληλοι, που εργάζονται σε διαφορετικούς τομείς ευθύνης και εργασίας, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση των αιρετών δημοτικών συμβούλων, διαχρονικά προσφέρουν τα μέγιστα στην συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Κω διαχρονικά παρέχονται στην αθλητιώσα νεολαία και σε όλους τους αθλούμενους πολίτες δωρεάν χωρίς αποκλεισμούς και πάντα οι εργαζόμενοι δημοτικοί υπάλληλοι σε όποια εργασιακή θέση και να βρίσκονται στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάδελφοι τους που εργάζονται στους αθλητικούς χώρους για την συντήρηση και την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργίας τους.

Πρόθεση της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής είναι η εξασφάλιση της αναγκαίας συντήρησης των Δημοτικών γηπέδων (υλικά, κατασκευές, βλάβες, έξοδα ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ κ.λπ).

Σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο δήμος Κω, η Δημοτική αρχή και με άμεσους συνεργάτες τους δημοτικούς υπαλλήλους, προσπαθεί να επιλύσει τα οποία προβλήματα που παρουσιάζονται καθημερινά όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.

Πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες που όμως δεν αποτελούν ποτέ τροχοπέδη στην προσπάθεια τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ΣΤΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ . ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
    ΣΤΕΡΓΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ