ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Θρίαμβος του Κώου Πρωταθλητή Νίκου Παπανικολάου | Νίκησε τον Τούρκο μαχητή

11
16832

Ρεπ. Στέργος ΧατζηστέργοςΧαρίκλεια Χριστοφή

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ ΝΊΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΊΟ ΤΟΥΡΚΟ ΜΑΧΗΤΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ ΤΕΛΙΚΌ ΤΟΥ MUAY THAI GRAND PRIX

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα στον μεγάλο τελικό του MUAY Thai Grand Prix, ο μεγάλος Έλληνας μαχητής ο Νίκος Παπανικολάου επικράτησε επί του σπουδαίου Τούρκου μαχητή Ρετσεπ Μπαϊχαν.
Ο Νίκος από την αρχή του αγώνα μπήκε με απίστευτο πάθος και ψυχή μην αφήνοντας περιθώρια να αντιδράσει ο αντίπαλος του.
Τα απανωτά χτυπήματα του Νίκου επί του Ρετσεπ ζάλισαν τον Τούρκο μαχητή και το φλεγόμενο κλειστό Γυμναστήριο της Κω, πάντα όμως μέσα σε φίλαθλο πνεύμα ,άρχισε να πανηγυρίζει τη διαφαινόμενη επικράτηση του Έλληνα πρωταθλητή.

Η νίκη αυτή του Νίκου Παπανικολάου είναι τεράστια γιατί ο Τούρκος μαχητής είναι ένας εκ των κορυφαίων.

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Να κτυπαει ο ενας τον αλλο με πολυ κακες συνεπειες για την ακεραιοτητα τους. Και ολα αυτα τα αμερικανοφερτα, για να ρεει το χρημα στα στοιχηματα. Να το χαιροσαστε το αθλημα αυτο. Και μην το συγκρινετε με την ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗ η το ΠΑΓΚΡΑΤΕΙΟ. Επισης καποιοι διαπλεκομενοι τα βαλανε και στα ολυμπιακα αθληματα απλα και πονηρα.

      • Εδω απλα κτυπαει καποιος ενα γατακι και τον πετσοκοβουν στο προστιμο (και πολυ καλα κανουν). Το οτι βαραει καποιος εναν αλλο (spor σου λεει ο αλλος) ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ. Γ@μ@ την κοινωνια μας και τα μυαλα μας.

  1. Ευτυχώς που έχουμε …το Ένα …(και μοναδικό) κλειστό…, για να μπορεί ο ανύπαρκτος κ. Χατζηχριστοφής να ποστάρι στόρι…. όλα τα άλλα τα χει κάνει «χόρτα»!!!!

  2. ……Δυστυχως έχει ξεφύγει το άθλημα.Εκπαιδευση για μπραβιλικια έχει καταντήσει.Κριμα…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ