Έπεσε η αυλαία των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Λήμνος 2022. Πρωταθλητής Αιγαίου ο ΑΣ Έφηβος Χίου | 2 χρυσά ο Εύδαμος

1
6363


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποστολή: Στέργος Χατζηστέργος

Έπεσε η αυλαία των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στίβου ΛΉΜΝΟΣ 2022.
Πρωταθλητής Αιγαίου ο ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ
Σημαντικές επιτυχίες για τους συλλόγους της Δωδεκάνησου
Ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ πήρε 2 Χρυσά Μετάλλια και καλές θέσεις στα αγωνίσματα που συμμετείχαν οι αθλητές του

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου στο δημοτικό στάδιο της Μύρινας.
Η αθλητική γιορτή των σωματείων του Αιγαίου Πελάγους πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και φιλάθλους που τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες.

Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου είναι το αθλητικό γεγονός της χρονιάς για το σύνολο της νησιωτικής κοινωνίας του Αιγαίου Πελάγους.
Στόχος των αγώνων, εκτός από τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και των πανανθρώπινων αξιών, είναι να δοθούν ευκαιρίες διάκρισης στους αθλητές των νησιών ώστε να ξεφύγουν από την απομόνωση και να αναδειχθούν νέα ταλέντα. Τα κοινωνικά οφέλη από τη διεξαγωγή των αγώνων είναι ιδιαίτερα σημαντικά: δημιουργούνται νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, προβάλλονται τα τοπικά σωματεία, οι αθλητές έχουν επί πλέον αγωνιστικές ευκαιρίες, καλλιεργείται η αθλητική παιδεία στα νησιά του αρχιπελάγους. Τέλος, αποτελούν σημαντική στήριξη της οικονομίας του νησιού που διοργανώνει τους αγώνες.

Τους αγώνες διοργάνωσαν, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Δήμο Λήμνου και τις ΕΑΣ Χίου -Σάμου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.
Του χρόνου οι 34οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου θα διεξαχθούν σε νησί των Κυκλάδων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί δεν αναφέρεται ποια παιδιά πήραν τα χρυσά;Ολόκληρο αθρο και να μην πητε μια λέξη για τα χρυσα;Όλοι θα νομίζουν ότι δεν τα πήραν και απλά κάνετε διαφήμιση στο σύλλογο .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.