Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Loutraki | Η αποστολή της Κω (Pics & Video)

0
1836


Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των Special Olympics Hellas στο παραλιακό μέτωπο του Λουτρακίου. Μία μεγάλη αθλητική γιορτή, που υμνεί την προσπάθεια, τη δύναμη ψυχής και την αλληλεγγύη, καθώς και μία σπουδαία αγωνιστική ευκαιρία για 900 αθλητές των Special Olympics από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται φέτος, στο Λουτράκι Κορινθίας από 3 έως 8 Οκτωβρίου, από τα Special Olympics Hellas, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και με την ενεργή υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Την Τελετή Έναρξης κήρυξε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας, το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου.
Φέτος, η συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. To παρών στους αγώνες δίνει και η δική μας ομάδα, η Unified που εκπροσωπείται από αθλητές του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεα Κω και του Εσπέρου και με συνοδούς του περιφερειακό προπονητή Νοτίου Αιγαίου, Κώστα Χατζηδαυίδ και τον προπονητή του Εσπέρου, Δημήτρη Χατζηστέργο.
900 Αθλητές με νοητική αναπηρία ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στο Λουτράκι, και έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν για 5 ημέρες, σε 7 επίσημα αθλήματα των Special Olympics (Κολύμβηση, Bocce, Ποδόσφαιρο, Επιτραπέζια Αντισφαίριση – Ping-Pong, Μπάσκετ, Ποδηλασία και Στίβος), και να αναδείξουν την προσπάθεια και τα ταλέντα τους στέλνοντας ταυτόχρονα το πιο ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ομαδικότητας και ένταξης!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ