Στίβος για όλους στο Περιστέρι εντελώς δωρεάν

1
601

Ο Δήμος Περιστερίου προχωράει στην απόλυτη διάθεση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου (Ατρόμητου) στα αθλητικά σωματεία στίβου της πόλης του Περιστερίου, εντελώς δωρεάν, ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους για την προπόνηση αθλητών και τη διεξαγωγή αγώνων στίβου

Παράλληλα, στο δεύτερο στάδιο της πόλης, το Λαϊκό Στάδιο Χωράφας θα καλύψει τις ανάγκες καθημερινής άθλησης των χιλιάδων δημοτών, προωθώντας στην πράξη το πρόγραμμα του μαζικού αθλητισμού στον Δήμο Περιστερίου.

Αυτό το πετυχημένο εγχείρημα, ήδη έχει εφαρμοστεί εδώ και πέντε χρόνια στα δύο δημοτικά κολυμβητήρια Περιστερίου με απόλυτη επιτυχία, αφού της Χωράφας αποδόθηκε για χρήση στους συλλόγους και του Λόφου Αξιωματικών στους πολίτες.

stivos-2

 

Να σημειωθεί πως οι σύλλογοι δεν πληρώνουν ούτε ενοίκιο, ούτε για τις φθορές, ούτε για την καθαριότητα, ούτε για τη συντήρηση και τη φύλαξη των γηπέδων, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στους περισσότερους δήμους της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στην Κω όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις παρέχονται χωρίς χρηματικό αντίτιμο διαχρονικά από τον Δήμο μας όχι μόνο στα αθλητικά σωματεία αλλά και σε όλους τους αθλητές ανεξάρτητα εάν ανήκουν σε σύλλογο ή είναι ανεξάρτητοι.
    Εκτός αυτού, δίνονται και χώροι προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως γραφεία από τα αθλητικά σωματεία χωρίς την καταβολή ενοικίου καθώς επίσης δίνεται το δικαίωμα να τοποθετούν διαφημιστικά μηνύματα από τα οποία παίρνουν χορηγίες χωρίς να καταβάλουν κάποιο ελάχιστο χρηματικό ποσό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ