Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω: Εγγραφές αθλητικής περιόδου 2022-23

0
340

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022 – 2023

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να υποδεχθεί νέους αθλητές στις τάξεις του, οι οποίοι υπό τη συνεχή εποπτεία της μοναδικής προπονήτριας ποδηλασίας στο νησί μας, της κυρίας Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή, θα μπορέσουν να μυηθούν με ασφάλεια και με σύγχρονες προπονητικές κατευθύνσεις στον χώρο του ποδηλάτου.

Οι εγγραφές ξεκινούν από το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, κατόπιν είτε τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 6937057834 είτε ηλεκτρονικής επικοινωνίας μέσω της εφαρμογής viber στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.

Λόγω της υψηλής προτεραιότητας που δίνεται από το σωματείο μας στην ασφάλεια των αθλητών μας και προκειμένου οι προπονήσεις μας να διεξάγονται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, οι θέσεις των αθλητών που θα εγγραφούν είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί προτεραιότητα ανά ηλικιακή κατηγορία και ανά τμήμα στην Κω και στο Πυλί, όπου υφίστανται τα ενεργά τμήματά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις, τους σκοπούς και τη λειτουργία του σωματείου μας, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα μας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «twitter», μέσω του παρακάτω QR code.

Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική και αθλητική χρονιά, με απώτερο σκοπό την σωματική και ψυχική υγεία και ασφάλεια των παιδιών μας.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ