Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) IMAGINE είναι ο μέγας χορηγός του 5ου Kos 3X3 Basketball Festival

0
103

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) IMAGINE είναι ο μέγας χορηγός του 5ου Kos 3X3 Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος Κω από 28 έως 31 Ιουλίου στην πλατεία Ανταγόρα.

Σε μια εποχή που οι χορηγοί είναι δυσεύρετοι για τα αθλητικά σωματεία, θα θέλαμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε το Κ.Δ.ΑΠ. Imagine, που θα βρίσκεται δίπλα μας, σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ της Κω.

Το ΚΔΑΠ Imagine είναι το μοναδικό στην Ελλάδα με πέντε διαφορετικές αίθουσες δραστηριοτήτων με εργαστήρια, που περιλαμβάνουν τα πάντα: Θεατρικό εργαστήρι, εικαστικό εργαστήρι, μουσική, χορό, γλυπτική, κηπουρική, ρομποτική, ομάδα φιλαναγνωσίας, κοινωνικοσυναισθηματικές δραστηριότητες και μελέτη μαθημάτων. Οι αιτήσεις ξεκινούν τον Ιούλιο και είναι δωρεάν όλο το χρόνο μέσω ΕΣΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2242-303177. Ανακάλυψε κι εσύ τα οφέλη των δημιουργικών δραστηριοτήτων του Imagine και επένδυσε στο παιδί σου καλλιεργώντας τις δεξιότητες του 21ου αιώνα. Ο Α.Σ. Φοίβος Κω είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για μία τέτοια συνεργασία, που μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην κοινωνία μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ