ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με τον Θοδωρή Ιακωβίδη η εκδήλωση του τμήματος της άρσης βαρών του Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ, στο UNIQ

0
3064


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

 

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μας μίλησε  για το πώς τον κέρδισε το άθλημα της άρσης βαρών από μικρό παιδί όπου μέσα από την τηλεόραση κοιτούσε αγώνες της άρσης βαρών. Στην συνέχεια ξεκίνησε και εκείνος συστηματικά το άθλημα αυτό που σήμερα τον έχει κάνει υπερήφανο όπως και όλη την Ελλάδα.

Ευελπιστεί και ευχόμαστε όλοι μας να τον καμαρώσουμε ακόμα πιο ψηλά.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης (γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου 1991) είναι Έλληνας πρωταθλητής της άρσης βαρών. Υπήρξε αθλητής του Πανελληνίου Γ.Σ. από το 2002. Σήμερα είναι αθλητής του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακοί Αγώνες

Συμμετείχε για την Ελλάδα στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 όπου κατετάγη 11ος στο σύνολο στα 85 κιλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020[4], οι οποίοι διεξήχθησαν το 2021 στο Τόκιο, όπου επίσης κατετάγη στην 11η θέση στην κατηγορία των 96 κιλών.[5]
Μεσογειακοί αγώνες

Στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 αναδείχτηκε χάλκινος Μεσογειονίκης στην κατηγορία των 85 κιλών.

Στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018 αναδείχτηκε χρυσός Μεσογειονίκης στην κατηγορία των 94 κιλών.
Πανελλήνια πρωταθλήματα

Έχει στεφθεί 3 φορές πρωταθλητής Ανδρών και 6 φορές πρωταθλητής Νέων Ανδρών στην Ελλάδα (μέχρι το 2016).

Το 2018, ως αθλητής του Παναθηναϊκού πλέον, αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 89 κιλών.[9]

Το 2019 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 96 κιλών.[10]

Τον Νοέμβριο του 2021 αναδείχτηκε εκ νέου πρωταθλητής Ελλάδας, στην κατηγορία των 89 κιλών.

 

Την Κυριακή 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του τμήματος της άρσης βαρών του Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ, στο UNIQ BEACH BAR KOS UNIQ BEACH BAR KOS .

Είχαμε την μεγάλη χαρά να μας τιμήσει με την παρουσία του ο καλύτερος Έλληνας αθλητής των τελευταίων ετών της ελληνικής άρσης βαρών, Θοδωρής Ιακωβίδης  που εκτός από την παρουσία του στην εκδήλωση, την επομένη ημέρα προπονήθηκε με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του τμήματος δίνοντας τους την ευκαιρία να τον θαυμάσουν από κοντά. Ευχαριστούμε θερμά το Sonia Hotel & Suites Sonia Hotel & Suites που κάλυψε εξολοκλήρου την διαμονή του κ. Ιακωβίδη τις ημέρες που παραβρέθηκε εδώ, όπως και τους KOS TAXI Transfers ltd KOS TAXI Transfers ltd για την μετακίνηση του και Kalymnos Restaurant Kos Kalymnos Restaurant Kos και Kafe 011 για τα υπέροχα γεύματα.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον έφορο του τμήματος κ. Κωνσταντίνο Ζουμπουλικο , τους γονείς των αθλητών που είναι πάντα δίπλα μας και όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας στηρίζετε τόσο καιρό.
Για τον Ανταγόρα
Ο Πρόεδρος
Μάριος Πλούμπης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ