Διεθνές φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων Κω με στελέχη πολυεθνικών από Ντουμπάι στο Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας

3
1124
Διεθνές φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων Κω με στελέχη πολυεθνικών εταιρειών διεξήχθη στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη διεθνές φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Κω με στελέχη εταιρειών που εδρεύουν στο Λονδίνο και το Ντουμπάι.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις σε όσους παρευρέθηκαν στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.
Οι εντυπώσεις άριστες για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι απεκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τους Κώους βετεράνους ποδοσφαιριστές, από το γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία όλων να καθιερωθεί αυτός ο αγώνας τονίζοντας τη άριστη φιλοξενία που βρήκαν στο νησί μας.
Ο δήμαρχος Κω κύριος Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κυρία Σέβη Βλάχου και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής έδωσαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας.
Με τη σειρά τους ευχαρίστησαν όλους όσοι μερίμνησαν για την διοργάνωση αυτού του ποδοσφαιρικού αγώνα τονίζοντας ότι στα 20 χρόνια που ταξιδεύουν σε όλη την Μεσόγειο η Κως και η φιλοξενία των ανθρώπων της είναι μοναδική.
Οι υπεύθυνοι της φιλοξενούμενης ομάδας:
Simon Cox- Match organizer
David Pope- Foot ball  Captain
Keith Watson- Tour organizer
Geoff  Transtern – Senior  supporter

 

 

 

 

 

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όλα τα έξοδα της ομάδας που ήρθε στην Κω καλύφθηκαν στο ακέραιο από τις εταιρείες στις οποίες εργάζονται. Ο Δήμος ΚΩ δεν ξόδεψε τίποτα απολύτως!!
      Μακάρι να έρχονται τέτοιου επιπέδου επισκέπτες στο νησί μάς…υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.