Συνάντηση εργασίας του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ, Π. Χατζηχριστοφή, με αθλητικά σωματεία

1
893

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε το μεσημέρι, της Παρασκευής 13 Μαϊου,  ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής με τα αθλητικά  σωματεία ποδοσφαίρου, μπάσκετ , πολεμικών τεχνών και ρυθμικής γυμναστικής με στόχο την ενημέρωση  σε  τρέχοντα  ζητήματα  που αφορούν στη λειτουργία των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και μια σειρά από ζητήματα που έχουν θέσει τα σωματεία . Επίσης ο  κ. Χατζηχριστοφής  ενημέρωσε τα σωματεία για την  μη αύξηση της επιχορήγησης , με την οποία θα επιλύονταν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην στήριξη της προσπάθειας των σωματείων και συντήρησης των γηπέδων και για τις παρεμβάσεις  και ανακαινίσεις που έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα  και αφορούν  τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο το νησί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όπου έχει φωτογραφίες και εικόνα, γίνεται συνάντηση. Τον ιδιώτη που του έχει ζητήσει 4 φορές ακρόαση, τον έχει γραμμένο. Και αυτός και η αρμόδια αντιδήμαρχος. Μόνο λόγια είναι. Το ίδιο και ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας. Λέει λέει και μετά χάνεται…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.