ΑΕ Κως- Αγ. Γεώργιος Μαλώνας 2-0 | Σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
952

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Η ΑΕ ΚΩΣ ΣΦΡΆΓΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ.ΝΊΚΗΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΓΕΏΡΓΙΟ ΜΑΛΩΝΑΣ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Α.Ε Κως που επικράτησε με 2-0 του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας για την 21η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας και έφτασε τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι «βυσσινί» κλείνουν έτσι μια δύσκολη χρονιά στην οποία παρόλο τις δυσκολίες που συνάντησαν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας παρότι αδιάφορος ήρθε στην Κω γνώρισε την ήττα αλλά κλείνει και εκείνος την χρονιά πανηγυρίζοντας την παραμονή.

Εικόνα

Η Α.Ε Κως ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και προσπάθησε να απειλήσει απ’ τα πλάγια με τον Άγιο Γεώργιο να προσπαθεί κυρίως στην κόντρα επίθεση με τον Μασάδο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν στο 35’ ο Χασμπάλλα έκανε την σέντρα και ο Ζαίμι με κεφαλιά έκανε το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Α.Ε Κως πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Ηλιάδη ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-0 και έκανε έτσι πιο απλά τα πράγματα σε ότι αφορά το τρίποντο. Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους δύο προπονητές να κάνουν αλλαγές και το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κορυφαίος

Καλό παιχνίδι για ακόμη μια φορά απ’ τον Γρηγόρη Ηλιάδη που και ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Διαιτησία

Χωρίς προβλήματα οι Δημαράκης, Γιαμούζης και Φραγκιαδάκης.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Κως (Στάθης Γκουντελίτσας Δημητρίεβιτς (81’ Λάσκα), Φούκης, Τρικοίλης (62’ Καραντίνας), Παπαγιαννόπουλος, Φυτάς (87’ Ζαχαρούλης), Βασιλείου (87’ Γιώτσας), Ηλιάδης (46’ Κεφαλιανός Γ.), Χασμπάλλα, Χατζηστέργου, Αρκούδας.
Άγιος Γεώργιος Μαλώνας (Σάσα Γιόνοβιτς Καραγιάννης, Θοδωρή, Σπανός Γ., Τσελεπίδης, Σκυλλαράκης (59’ Φαρμακαλής), Διονυσακόπουλος, Μασάδο, Γιακουμάκης, Δημητριάδης Π., (66΄ Χατζημανώλης), Μπαρμπαντώνης, Καΐλακής (74’ Μουστακέλλης)

Στο τέλος του αγώνα έγινε η κλήρωση του ηλεκτρικού μοτοποδήλατου από την διοίκηση της ομάδας της ΑΕ ΚΩΣ. Τυχερός της κλήρωσης ήταν ο κύριος Κώστας Πλατέλλας.
Τον λαχνό έβγαλε από την κληρωτίδα ο Παγκόσμιος πρωταθλητής κύριος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΠΊΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ giafkasports.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ