ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Νίκη παραμονής για την ΑΕ Κως! Νίκησε με 2-1 τον Κλεάνθη Παραδεισίου

0
958

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΉΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΩΣ
ΝΊΚΗΣΕ ΜΕ 2-1 ΤΟΝ ΚΛΕΆΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ
Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η Α.Ε Κως που επικράτησε στον «τελικό παραμονής» με 2-1 του Κλεάνθη Παραδεισίου για την 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου και έφτασε τους 14 βαθμούς αφήνοντας στους 10 την ομάδα της Ρόδου. Παπανικολάου και Αρκούδας τα γκολ για τους βυσσινί ενώ για τον Κλεάνθη που πήρε προβάδισμα σκόραρε ο Σταματίου. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Ζαίμι στο 87’.

Εικόνα

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Κλεάνθης απείλησε όταν απ’ την σέντρα απ’ τα δεξιά η μπάλα κόντραρε στον Τρικοίλη με τον Δημητρίεβιτς να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 4’ ο Κλεάνθης έκανε το 0-1. Ο Ζαφειρόπουλος έκανε ωραία ατομική ενέργεια πλάσαρε, ο Δημητρίεβιτς απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Σταματίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Α.Ε Κως προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο όμως ο Κλεάνθης ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στην κόντρα και απείλησε ξανά στο 16’ με τον Σταματίου να κάνει το σουτ και τον Δημητρίεβιτς να απομακρύνει με τα πόδια.

Η Α.Ε Κως προσπάθησε από το 20’ και μετά να ανεβάσει την απόδοση τους, απείλησε με τον Ζαίμι ενώ στο 36’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Παπανικολάου εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα αριστερά και ο Φυτάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ηλία με 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρος.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Α.Ε Κως έφερε το ματς στα ίσια όταν στο 47’ ο Ζαίμι έκανε το γύρισμα και ο Παπανικολάου που κινήθηκε σαν φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Παρόλο την ισοφάριση ο Κλεάνθης έδειξε να πατάει καλά και στο 58’ απείλησε με τον Ζαφειρόπουλο με εκτέλεση φάουλ να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Δημητρίεβιτς.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κλεάνθης απείλησε ξανά με τον Ζαφειρόπουλο να κάνει μια ωραία ατομική ενέργεια να περνά και τον Δημητρίεβιτς αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Η Α.Ε Κως προσπαθούσε κυρίως στην κόντρα να βρει το γκολ, είχε μια καλή στιγμή με τον Αρκούδα στο 70’ με τον Ηλία να μπλοκάρει και στο 78’ πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Ο Ζαίμι έκανε ωραία κάθετη πάσα και ο Αρκούδας με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ηλία για το 2-1. Ο Κλεάνθης ανέβασε τις γραμμές του έψαξε την φάση του στο ματς με την Α.Ε Κω μάλιστα να μένει με δέκα λόγω αποβολής του Ζαίμι στο 87’ αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο κορυφαίος

Ο Γιώργος Αρκούδας ήταν ιδιαίτερα απειλητικός είτε αγωνιζόμενος στα δεξιά είτε στα αριστερά και στο 78’ πέτυχε ένα γκολ που μπορεί να είναι και η μισή παραμονή στην κατηγορία.

Στο ύψος

Μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα της Α.Ε Κω ο Ζαφειρόπουλος αφού απ’ τα πόδια του ξεκίνησαν σχεδόν τα πάντα για τον Κλεάνθη. Από κοντά σε απόδοση ο Γιαννίκος που πήρε αμέτρητες μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Διαιτησία

Παράπονα απ’ την διαιτησία του Τζεβελεκίδη έχουν στον Κλεάνθη. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα Δέτση και Σιμίδης.

συνθέσεις

Α.Ε Κως (Στάθης Γκουντελίτσας Δημητρίεβιτς, Φούκης, Τρικοίλης (46’ λ.τ. Καραντίνας), Ηλιάδης (22’ λ.τ. Αππάς), Παπαγιαννόπουλος, Φυτάς, Ζαίμι, Παπανικολάου (76’ Χατζηστέργου), Κεφαλιανός (76’ Σούλι), Αρκούδας, Κώστογλου (59’ Βασιλείου).
Κλεάνθης Παραδεισίου (Στάθης Φαρμακίδης Ηλίας, Διακοηλίας, Σώτα, Πολυμένωφ, Φούσα, Γιαννίκος, Σταματίου, Ζαφειρόπουλος, Σαίτης Α. (88’ Πατάκας), Σκέμπι, Χριστουλάκης (79’ Σαίτης Σ.).

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΠΊΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ Giafkasports.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ