Σέργιος Διακοστεφανής: 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

3
347

Μεγάλη επιτυχία για τον Κώο, Σέργιο Διακοστεφανή ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου K23 στα Τρίκαλα με την φανέλα του Γυμναστικού συλλόγου Αμαρουσίου. 

Μάλιστα με δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει και όσους είναι δίπλα του, και παράλληλα τον σύλλογο του και τον προπονητή του Γιώργο Τσαλτάκη.

Αναλυτικά:

Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι με αυτό το αποτέλεσμα! Ελπίζω ο αγώνας αυτός να αποτελέσει εφαλτήριο για μια ακόμα καλύτερη επίδοση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Τις ευχαριστίες μου στον κύριο George Tsaltakis , τον σύλλογο μου << Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου 1896 >> και σε όσους με βοηθούν καθημερινά. Ραντεβού, το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ

Η διοίκηση της Δόξας Καρδάμαινας θέλει να συγχαρεί και δημόσια τον Σέργιο Διακοστεφανή γι’ αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Είναι χαρά και τιμή για εμάς που ένα παιδί που κατάγεται απ’ το χωριό μας δείχνει δείχνει τον δρόμο της καθημερινής προσπάθειας και προπόνησης και πετυχαίνει τους στόχους του.

Πηγή: https://www.giafkasports.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τις αντοχές του θείου σου ΑΝΤΡΕΗ νά πάρεις πολλά πολλά συγχαρητήρια πάντα επιτυχίες παντού

  2. Πάντα ξεχώριζες με το ήθος σου και τις αξίες σου συγνώμη που σε αδίκησα κάποτε σαν μαθητή , πάντα επιτυχίες στην ζωή σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ