Ξεκινάει τον Μάρτιο το Κύπελλο βετεράνων ποδοσφαιριστών. 25/03 ο μεγάλος τελικός στο παλαιό Ανταγόρας

1
248

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ξεκινάει τον Μάρτιο το Κύπελλο βετεράνων ποδοσφαιριστών. 25 Μαρτίου 2022, ο μεγάλος τελικός στο Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας

Ξεκινάει τον Μάρτιο το Κύπελλο βετεράνων ποδοσφαιριστών. 25 Μαρτίου 2022 , ο μεγάλος τελικός στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αθλητικό πολύκεντρο, η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών της Κω, για να συζητήσουν τα διαδικαστικά της διοργάνωσης του ποδοσφαιρικού τουρνουά .

Ομόφωνα αποφασίσθηκε, να διεξαχθεί το Τουρνουά Κυπέλλου Βετεράνων ποδοσφαιριστών τον προσεχή Μάρτιο με καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 .
Η κλήρωση των νοκ άουτ προκριματικών αγώνων θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι κύριοι, Παναγιώτης Βασιλείου εκπρόσωπος διαιτητών, Δημήτρης Πικιώνης και Πέτρος Πετρής εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ΚΩ, Κώστας Παπαχρόνης εκπρόσωπος της ΑΕ ΚΩΣ, Νεκτάριος Πλατέλλας εκπρόσωπος του ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΏΝ ΚΩ, Γιώργος Κουτσαριώτης και Νεκτάριος Πης εκπρόσωποι της ΔΟΞΑΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, Μιχάλης Γεωργαλής και Δημήτρης Γιμελάς εκπρόσωποι της ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ και το στέλεχος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ Στέργιος Χατζηστέργου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαβάζοντας με χαρά την ανακοίνωση έναρξης του κυπέλλου βετεράνων μου γεννήθηκε η εξής απορία…ο κύριος πότε έπαιξε ουσιαστικά μπάλα πέρα από κάτι φιλικά που μου έρχονται στο μυαλό οεο? Η αυτοπροβολή έχει φτάσει στο σημείο του καρναβαλιού!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ