Πρωταθλητής παίδων ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω!

0
1196
Μετά το εφηβικό πρωτάθλημα, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω κατέκτησε τον τίτλο και στους παίδες, κερδίζοντας εύκολα (3-0 σετ) στην Κρεμαστή τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας!

Μετά τους έφηβους, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών κατέκτησε τον τίτλο και στο παιδικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου δεν συνάντησε καμία δυσκολία στην Κρεμαστή, κέρδισε ξανά με 3-0 σετ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε τον τίτλο στα Δωδεκάνησα. Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχαν μόνο οι σημερινοί αντίπαλοι, αφού ο Α.Π.Σ. Φλόγα παραιτήθηκε, με τους Κώους να είναι εμφανώς καλύτεροι και να στέφονται πρωταθλητές Δωδεκανήσου, αποκτώντας το δικαίωμα να συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών πήρε άνετα και τα τρία σετ στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και κάνοντας το 2 στα 2, έκοψε πρώτος το νήμα στα Δωδεκάνησα. Ο μεγάλος προβληματισμός είναι ότι και φέτος στο παιδικό πρωτάθλημα συμμετείχαν μόλις δύο ομάδες.

Τα σετ: 6-25 (15’), 15-25 (20’), 17-25 (19’)
Διαιτητές: Πάττας- Μαργαρίτη
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Σκόνης, Ποδιώτης, Χατζηκαλημέρης, Τζουμάκας, Παπασάββας, Μαμαλίγκας, Παρασκευάς, Κοντός, Παπανικόλας
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Τσαμπουράς, Παπαϊωάννου Α., Κυπριώτης, Καρδούλιας, Ιντρισλάρι, Δαρίδης, Παπαϊωάννου Δ., Σαρίκιζης Μ.

Ο Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου »έσπασε» το αήττητο των Αθλοπαιδιών!

Νίκη έκπληξη πέτυχε ο ΠΑΟΚ Ρόδου επί της ομάδας μας για το ανδρικό πρωτάθλημα το Σάββατο στη Ρόδο.

Η ομάδα του Μηνά Βρεττού κέρδισε με 3-1 σετ τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω και τον υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα στο ανδρικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Ο Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου έπαιξε εξαιρετικά και πανηγύρισε τη σημαντική νίκη στο «Βενετόκλειο», τη δεύτερη του στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας, παρά τις απουσίες, πήρε στις λεπτομέρειες το 1ο σετ (23-25), ωστόσο ο Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου πήρε πιο εύκολα τα επόμενα δύο (25-17 και 25-18), ενώ στο τελευταίο «έσπασαν καρδιές», με τους γηπεδούχους να το κερδίζουν με 30-28 και να παίρνουν τη νίκη.

Τα σετ: 23-25 (27’), 25-17 (27’), 25-18 (27’), 30-28 (35’)
Διαιτητές: Χατζησταυρίδης- Καλημεράκης- Παπαβασιλείου
Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ (Μηνάς Βρεττός): Ρόμπας, Γκλάρας, Ρέγκλης, Δεληγιώργης, Καλιόζης, Φλεβάρης, Καζαντζάκης.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Γκόνος, Δαρίδης, Ιντρισλάρι, Καρδούλιας, Κόπελλος, Κυπριώτης, Παπαϊωάννου Α., Παπαϊωάννου Δ. , Σαλτζής, Σαρικίζης.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Τελχινίς- ΑΟ Αθλοπαιδιών 3-0

Η αήττητη πορεία της Τελχινίδας προς τον τίτλο συνεχίζεται και στις κορασίδες…

Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά κέρδισε με 3-0 σετ τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω και έκανε το 7 στα 7, οδηγώντας την κούρσα στο βαθμολογικό πίνακα. Οι Ροδίτισσες έφτασαν άνετα στην επικράτηση στο «Βενετόκλειο» και παραμένουν στο ρετιρέ του πρωταθλήματος των κορασίδων. Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά η Τελχινίδα ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη.

Τα σετ: 25-15 (23’), 25-19 (21’), 25-10 (15’)
Διαιτητές: Καλημεράκης- Ινγγλέση
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Θαρρενάκη, Μπεκίρογλου, Γκιάτα, Μωραΐτη, Γιακουμάρου, Σταμάτη, Ζντράβα, Γκιζέττη, Μαγριπλή, Τσερκές, Γούδα, Γκίκα, Τσιλιμίγκα, Γκλάρα.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Μανσούρ, Μαραγκού, Μπαρδάκη, Καρδούλια, Αναστασίου, Μυρωνίδη Β., Χριστοφή, Καρπούζη, Κώστογλου, Μυρωνίδη Μ.

»Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Φοίνικας!

«Αγκαλιά» με τον τίτλο στο ανδρικό πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, ο οποίος κέρδισε με 3-0 σετ τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω.

Μετά τη νίκη στον τελικό του κυπέλλου, η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη επικράτησε και στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την ήττα της κωακής ομάδας χθες από τον Π.Α.Ο.Κ., θα πρέπει να γίνουν απίστευτα πράγματα για να μπορέσει ο Φοίνικας να χάσει τον τίτλο. Οι Ροδίτες ήταν πιο έμπειροι και αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι, φτάνοντας στην επικράτηση. Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών (ήρθε με απουσίες στη Ρόδο), προσπάθησε φιλότιμα, αλλά ο Φοίνικας ήταν καλύτερος και πανηγύρισε δίκαια μία ακόμη νίκη, που τον φέρνει προ των πυλών του… τίτλου.

Τα σετ: 25-19 (25’), 25-19 (22’), 25-16 (22’)
Διαιτητές: Καλημεράκης- Πάττας- Μαργαρίτη
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μακρής, Σαμπάνης, Μεϊμάρης, Παπανικόλας, Ανθής, Ρουσέττος, Τζουμάκας, Γεράκης, Μαμαλίγκας, Καφαντάρης, Αρβανίτης, Γιακουμάρος, Παπασάββας, Ποδιώτης.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Παπαϊωάννου Δ., Παπαϊωάννου Α., Γεροβασίλης, Κυπριώτης, Καρδούλιας, Γκόνος, Δαρίδης, Σαρίκιζης, Σαλτζής, Ιντρισλάρι, Κόπελλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ