Η ΑΕ ΚΩΣ μετά από 20 χρόνια απουσίας, επιστρέφει στην έδρα της το Παλαιό Γήπεδο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ «

3
3300

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Η ΑΕ ΚΩΣ μετά από 20 χρόνια απουσίας, επιστρέφει στην έδρα της το Παλαιό Γήπεδο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ »

Το ερχόμενο Σάββατο στις 12:30 θα διεξαχθεί στο Παλαιό Γήπεδο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ » το ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕ ΚΩΣ και της ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗΣ ΕΜΠΩΝΑΣ.
Οι διοικούντες της Κωακής ομάδας, απέστειλαν έγγραφο με το οποίο ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, να τους παραχωρηθεί το Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ προκειμένου να αγωνιστούν εκεί.
Με δεδομένη την επερχόμενη κακοκαιρία, η οποία θα καταστούσε ιδιαίτερα βαρύ τον αγωνιστικό χώρο του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ με αποτέλεσμα, την επόμενη μέρα που θα αγωνιζόταν και η άλλη μας ομάδα,  ο ΑΟ ΠΥΛΊΟΥ ΚΩ, σε ένα επίσης ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον,  θα έβρισκε ένα σημαντικό εμπόδιο στην προσπάθεια κατάκτησης της νίκης και φυσικά  ως αναπόφευκτο  επακόλουθο την τεράστια επιβάρυνση του αγωνιστικού φυσικού χλοοτάπητα του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.
Οι μεγάλες μορφές του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου ο Γρηγόρης Μπλέτσας, ο Ηλίας Στεργαλάς και ο Γιάννης Αλεξούδης αναφέρονται σε αυτό το ιστορικό γήπεδο στο οποίο έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο άθλημα του ποδοσφαίρου χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους Κώους φιλάθλους.
Οι τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τονίζουν, το ποσό σημαντικό είναι για όλες τις ομάδες της Κω, να αγωνίζονται σε νέα σύγχρονα γήπεδα συγκρίνοντας παράλληλα την εποχή που  έπαιζαν σε χωμάτινα και εντελώς ακατάλληλα γήπεδα ποδοσφαίρου στα οποία ο τραυματισμός ήταν εκ προοιμίου δεδομένος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που βρέθηκε αυτή η δημοτική αρχή και τελειώνει όσα λέει.Εαν υπήρχε ο προηγούμενος θα υπήρχε η τελεια καταστροφη.

    • Μετά από τον τρομερό σεισμό και την περιπέτεια του μεταναστευτικού παρέδωσε το νήσο με ρεκόρ αφίξεων και απόθεμα στο δήμο να έχουν να βγάζουν φωτογραφίες οι τωρινοί.Άσχετο η Κως είχες από τα καλύτερα γήπεδα ποδοσφαίρου και θα γυρίσει στο παλαιό;Γιατί;Για χαβαλέ;Ελεος.Πάντως από την άλλη σκέφτομαι καλύτερα έτσι γιατί η δημοτική αρχή με τα τσακάλια που έχει θα μπορούσε να το κάνει……ελαιώνα.

  2. ανεβαστε την ομαδα με σκετο γηπεδο τιι να το κανουμε????????????????????????????????????????????????????????????φερτε τον πιου το μαυρο πιστολι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ