Κατέρρευσε στο γήπεδο ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί – Δείτε βίντεο

0
450

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα για μια πενταετία με Πλατανιά και Παναθηναϊκό, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο σε αναμέτρηση στο Κατάρ, με τους γιατρούς να του σώζουν τη ζωή μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες!

Συγκλονιστικές εικόνες σε αγώνα στο Κατάρ, που παγώνουν το αίμα και θυμίζουν όσα έγιναν τον περασμένο Ιούνιο με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα για μια πενταετία (2014-2019), πρώτα με τη φανέλα του Πλατανιά και στη συνέχεια με εκείνη του Παναθηναϊκού, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Thani bin Jassim Stadium στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Αλ Γουάκρα, στην οποία ανήκει, με την Αλ Ραγιάν.!

Στο ανατριχιαστικό βίντεο, ο 33χρονος αμυντικός φαίνεται στο 42′ να πέφτει στο χορτάρι και να έχει σπασμούς. Συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, όπως και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων, ενώ ευτυχώς υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο.

Συγκλονιστικές εικόνες σε αγώνα στο Κατάρ, που παγώνουν το αίμα και φέρνουν στη μνήμη όσα συνέβησαν τον περασμένο Ιούνιο με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα για μια πενταετία (2014-2019), πρώτα με τη φανέλα του Πλατανιά και στη συνέχεια με εκείνη του Παναθηναϊκού, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Thani bin Jassim Stadium, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Αλ Γουάκρα, στην οποία ανήκει, με την Αλ Ραγιάν!

Στο ανατριχιαστικό βίντεο, ο 33χρονος αμυντικός φαίνεται στο 42′ να πέφτει στο χορτάρι και να έχει σπασμούς. Συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, όπως και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων, ενώ, ευτυχώς, υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο.

Οι γιατροί, σύμφωνα με όσα γράφουν στο Κατάρ, κατάφεραν μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και αφού του έκαναν ανάνηψη(!) να τον επαναφέρουν. ΜΜΕ της χώρας, εξάλλου, αναφέρουν ότι ο Κουλιμπαλί τα πάει καλά. Ο δημοσιογράφος Khalid Jassem τόνισε ότι «είναι καλά, λαμβάνοντας επείγουσα ιατρική βοήθεια και αναρρώνει αυτή την ώρα στο νοσοκομείο».

Ελπίζουμε, φυσικά, όλα να πάνε καλά με τον Αφρικανό δεξιό μπακ, να ξεπεράσει αυτό το σοβαρό, καθώς φαίνεται, πρόβλημα υγείας και να επιστρέψει δυνατός…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πηγή:www.sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ