Θρήνος στο Παγκόσμιο βόλεϊ: «Έφυγε» ξαφνικά ο Βαντίμ Καμούτσκιχ

9
359

sportsfeed.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτελους ποτε η επιστημη θα πει την αληθεια…. Εφυγε ξαφνικα σημαινει πεθανε απο παρενεργειες του διαβολιου.

    • Η επιστήμη μια χαρά τα λέει.Το κακό είναι ότι για εσένα δεν μπορεί να κάνει τίποτα ακόμα.Δεν έχει φτάσει στο σημείο να προσθέτει νοημοσύνη .

    • Άντε σε κάναν παπαδοκαλογριατζα να σε ξεματιασει. ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ. Τον ήξερες από πριν και γνωρίζεις και το ιατρικό ιστορικό του? Στα 52του και Ρώσος και αθλητής χωρίς τα «ενισχυτικα» του δεν γίνεται. Άντε ξύπνα ορθιε ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ.

      • Εγω αν κοιμαμαι θα το καταλαβω, εσενα οταν θα εκραγει ο εγκεφαλος σου με το γραφενιο θα ειναι αργα…. θα ξυπνησεις στον αλλο κοσμο. Επιτελους ποσο στενομυαλοι ειστε. Δειτε λιγο και περα απο την μυτη σας.

    • Ναι ρε μεγάλε, πες τα για το εμβόλιο του διαβόλου. Διάβασε και τη δική μου εμπειρία για το εμβόλιο, για να δεις τι έπαθα και εγώ ο δύσμοιρος! …λοιπόν, που λες εγώ πριν κάνω το εμβόλιο άκουγα σκυλάδικα, Καρρά, Πάολα, κ.τ.λ. …όταν έκανα και τη δεύτερη δόση (είμαι πια πλήρως εμβολιασμένος), στο μπράτσο μου (στο οποίο έκανα το εμβόλιο) έχει βγει μία πεντάλφα!! Από εκείνη την ημέρα δεν μπορώ να κοιμηθώ, με διακατέχει ένας φόβος, πρέπει να έχει μπει μέσα μου ο Εωσφόρος και οι δικοί του Άγγελοι!! Δεν ξέρω τι να κάνω, μήπως να πάω σε κάνα παπά να με ξορκίσει; Το κυριότερο είναι ότι δεν μπορώ πια να ακούσω τον αγαπημένο μου Καρρά πλέον!! Από ότι φαίνεται το εμβόλιο είναι του Σατανά και σε παρασύρει να ακούς ακραίο Metal, δηλαδή Slayer, Kreator, Venom, Sepultura κ.τ.λ.
      Βέβαια το εμβόλιο βοήθησε στο να ακούω και εγχώριες μπάντες, αλλά μη φανταστείτε για Onirama και Μέλισσες; …δυστυχώς, δεν μου το επιτρέπει ο Εωσφόρος που είναι μέσα μου, μου επιτρέπει μόνο να ακούω Septic Flesh, Rotting Christ, Nightfall, Suicidal Angels…κ.τ.λ.
      Βοήθεια, με ακούει κανείς…;!!!

  2. 216 είναι οι καταγεγραμμένοι θάνατοι εν ενεργεία αθλητές που πέθαναν κατά τη διάρκεια το 2021

  3. ΑΦΘΟΝΟΙ. Εκτός από τον ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ Ξύπνα κόσμε που ήταν από γεννησημιουτου καμμένος ο υποτιθέμενος εγκέφαλος.

  4. Γραφένιο? Ξύπνα κόσμε. σε ποια σελίδα της Αγίας γραφής το λέει?

    Για πες μου ρε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ που το διάβασες και το πιστέψες βλήμα? Πες το μου να πάμε μαζί με ντοκουμέντα να τους τιναξουμε στον αέρα. Αλλά άμα ακούς από δω και από κει θα βρούμε τον μπελα μας. Μήπως από τον ΧΙΏΤΗ? ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

    • Καταρχας μονο και μονο ο προσβλητικος τροπος που γραφεις δειχνει οτι βρισκεσαι σε συγχυση. Αρα δεν ξερεις τι σου γινεται κι ενω γνωριζεις οτι εχεις κανει …ακια ψαχνεις αλλου το εξιλαστηριο θυμα. Ενα εχω να σου πω… Δες τα μουτρα σου στον καθρεφτη….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ