Ο Ιπποκράτης Κω υποδέχεται την Κυριακή τον Αθηναϊκό σε ένα κρίσιμο αγώνα για την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία.

0
133

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

Ο Ιπποκράτης Κω υποδέχεται την Κυριακή τον Αθηναϊκό σε ένα κρίσιμο αγώνα για την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο άλλοτε κραταιός Αθηναϊκός θα επισκεφτεί την Κω για να παίξει την Κυριακή (13:00) με τον Ιπποκράτη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α2 Κατηγορίας. Στην ομάδα του Βύρωνα αγωνίζεται και η 20χρονη Ροδίτισσα Νικολέτα Κοιλιά, όπως και η παλιά αθλήτρια του Ιπποκράτη Ξένια Χελιώτη.
Τα κορίτσια του Ιπποκράτη Κω,  προετοιμάζονται εντατικά υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κυρίου Πέτρου Αργυρίου ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα απέναντι στην ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού.
Η αρχηγός της ομάδας Κατερίνα Γιαλούση, η  Κωνσταντίνα Κιαπόκα  και η Κοκώνα Καλυμιοναρή αναφέρονται στον αγώνα και δηλώνουν αποφασισμένες να τα δώσουν όλα μαζί με όλες τις συμπαίκτριες τους για να κατακτήσουν την νίκη κάνοντας μία νέα αρχή αντάξια της ιστορίας της ομάδας του Ιπποκράτη Κω.
Δηλώνουν ότι η παρουσία στην ομάδα της Ειρήνης Σβύνου και της Αιμιλίας  Πατμίου, δύο εξαιρετικών αθλητριών που έχουν προσφέρει διαχρονικά με την αγωνιστικότητα και το ήθος τους μεγάλες επιτυχίες στην Κω, θα βοηθήσουν στην μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να παραμείνει στην Α2 Εθνική κατηγορία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ