ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ένας ακόμα πολύτιμος βαθμός για την ΑΕ Κω | 1-1 με τον Ηρακλή Μαριτσών

0
737

ΑΕ ΚΩΣ 1 – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ 1

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

Έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Α.Ε Κως που απέσπασε ισοπαλία απέναντι στον Ηρακλή Μαριτσών (1-1) για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου.Ο Γιώργος Κεφαλιανός άνοιξε το σκορ στο 30’ για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει στο 43’ ο Ευγενικός.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν απ’ την αρχή να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν στο 16’ με τον Ντιμιτρίεβιτς να απομακρύνει το φάουλ του Βουτσινά, ενώ στο 24’ μετά από μπαλιά του Βασιλώτου, ο Ευγενικός κινήθηκε πρώτος στην μπάλα αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.
Οι “βυσσινί” προσπάθησαν να κλείσουν τους χώρους και κατάφεραν στην πρώτη φορά που πάτησαν περιοχή να σκοράρουν. Ο Μπαλαδήμας κέρδισε τις κόντρες πάσαρε στον Παπανικολάου ο οποίος έκανε το πλασέ με τον Γιώργο Κεφαλιανό να έρχεται σε επαφή με την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα του Κουμέντου για το 1-0.

Η απάντηση ήρθε πριν το ημίχρονο για τα Μαριτσά όταν στο 43’, ο Παπακωνσταντής έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Διακουράκης έστρωσε με το κεφάλι στον Ευγενικό και εκείνος με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-1 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Μαριτσών προσπάθησε και πάλι να απειλήσει, έχοντας την κατοχή όμως η Α.Ε Κως είχε κλείσει καλά τους χώρους. Στο 58’ ο Ντιμιτρίεβιτς είπε όχι σε φάουλ του Χατζηκοσμά όμως και στο 67’ όταν ο Ευγενικός βρέθηκε σε θέση βολής με τον τερματοφύλακα της Α.Ε Κω να κρατά το 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν τον τρόπο για να φτάσουν στη νίκη, τους έλειπε η τελική πάσα και λίγο έλειψε η Α.Ε Κως να είναι η μεγάλη νικήτρια όταν στο 81’ ο Γιώργος Κεφαλιανός βρέθηκε σε θέση για να σκοράρει μέσα στην περιοχή με τον Κουμέντο να απομακρύνει και το 1-1 να παραμένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης και Αλέκος, δεν απέφυγε τα λάθη ο Γιαμούζης.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Κως (Στάθης Γκουντελίτσας Ντιμιτρίεβιτς, Φούκης, Γιώτσας, Ηλιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Κεφαλιανός Γ., Παπανικολάου (65’ Βασιλείου), Αρκούδας (86’ Χατζηστέργου), Μπαλαδήμας (76’ Σούλι), Χασμπάλλα, Ζαίμι.
Ηρακλής Μαριτσών (Χρυσόστομος Χάσταλης Κουμέντος, Παπακωνσταντής, Βασιλώτος, Παπαδημήτρης, Κοντογιώργος, Βουτσινάς, Τσιπιζίδης (83’ Τοπαλίδης), Διακουράκης, Μάργαρης (46’ Ποζατζίδης), Χατζηκοσμάς, Ευγενικός.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΠΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ Giafkasports. gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ