ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Παγκόσμιο Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας στην Κω: 2η μέρα-βραβεύσεις

0
1076

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Παγκόσμιο Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας στην Κω: 2η μέρα-βραβεύσεις

Οι αγώνες  διοργανώνονται  από τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω και την Alter Bike Tours με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κω. Συμμετέχουν 50 αθλητές από 13 χώρες συμπεριλαμβανομένων της ΕΕ, την Κολομβία, το Μεξικό και το Ισραήλ.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο πανέμορφο δάσος της Τσουκαλαριάς με εκκίνηση/τερματισμό στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και την Κυριακή στο κέντρο της Κω με εκκίνηση/τερματισμό την πλ. Ελευθερίας. Οι διαδρομές των αγώνων περιλαμβάνουν τεχνικά μονοπάτια και δασικούς δρόμους με βαθμό δυσκολίας για τους αθλητές και την Κυριακή μία ειδικά διαμορφωμένη  διαδρομή στο κέντρο της πόλης με τεχνικά εμπόδια και αρκετό θέαμα για τον κόσμο που θα παραβρεθεί.

Οι διεθνείς αγώνες προσφέρουν βαθμούς στους αθλητές καθώς συμπεριλαμβάνονται στο καλεντάρι της UCI και σήμερα Σάββατο θα παρακολουθήσουμε ένα εθνικό αγώνα τύπου LEAGUE της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας με συμμετοχές από βόρεια Ελλάδα, Λάρισα, Αθήνα και Ρόδο.

Στους διεθνείς και εθνικούς αγώνες συμμετέχουν αθλητές από το νησί μας και τους συλλόγους μας με σκοπό της εμπειρία των διεθνών αγώνων.

Βραβεύτηκαν οι νικητές της πρώτης μέρας του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας

 

βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ