ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 32οι Αιγαιοπελαγίτικοι: Λήξη με σημαντικές επιτυχίες Κώων αθλητών – Ασημένιο στα 200μ γυναικών η Βασιλική Καβουρμά

0
10434

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποστολή: Στέργος Χατζηστέργου

Ένα Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Κώα αθλήτρια Βασιλική Καβουρμά στα 200μ γυναικών,την δεύτερη ημέρα των 32ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων.

Συνέχεια στις επιτυχίες και στις εξαιρετικές επιδόσεις είχαμε για τους Κώους αθλητές κατά την δεύτερη ημέρα των 32ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στίβου στη Χίο.

Η αθλήτρια του ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ, Βασιλική Καβουρμά κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στα 200μ γυναικών και το δεύτερο Μετάλλιο τής στους αγώνες μετά και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ γυναικών.

Σημαντικές επιδόσεις πέτυχαν και τα άλλα παιδιά των δύο συλλόγων της Κω. Για τον ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ : Ο Νίκος Γεωργίου στο μήκος ανδρών, ο Αντώνης Παναγιώτης Χατζηστέργου στα 200μ Κ18 και ο Χούμπερτ Λίλα στο ακόντιο Κ18.

Για τον ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ: Ο Ελευθέριος Ζώης και ο Παντελής Καλυμιαλαρής αμφότεροι στα 200μ Κ18.

Οι αγώνες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλα τα αθλητικά σωματεία του Αιγαίου για το υψηλό επίπεδο που είχαν οι 32οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στη Χίο και οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στη Μνήμη του Βασίλη Σεβαστή, ενός ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη και προαγωγή του κλασικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.