ΑΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ: 4 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο στους Βαλκανικούς στην Κορυτσά | Ο Γ. Χριστοφίδης έσωσε μια ζωή την ώρα των αγώνων

3
1513

Επιτυχίες των  Αθλητών και της Αθλήτριας μας ,  στο Βαλκανικό  Πρωτάθλημα  Στίβου « ΚΟΡΥΤΣΑ 2021». Κατέκτησαν 4 Χρυσά  μετάλλια, 2 Ασημένια μετάλλια και 1 Χάλκινο μετάλλιο. Ο Αθλητής μας  και Γιατρός Γιώργος Χριστοφίδης έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

 

Στην Αλβανία και στην πανέμορφη και φιλόξενη πόλη της Κορυτσάς στις 17-19/9/2021,  διεξήχθη  το Βαλκανικό Πρωτάθλημα  Βετεράνων Αθλητών Στίβου.

 

 

       Ο ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» συμμετείχε με την Αποστολή της Εθνικής Ομάδας με  δύο  αθλητές και μία αθλήτρια του.  

Τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση,  και για άλλη μια φορά εκπροσώπησαν τον Ελληνικό κλασικό αθλητισμό με το ήθος και την αγωνιστικότητα τους, σε αυτή την μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

           

  1. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ Α90: Κατέκτησε 4 Χρυσά Μετάλλια,  στα 100μ, στα 200μ  , στα 400μ και στο Μήκος.

 

  1. Κασσάνδρα Ντι  Ρέινολτνς  Λάντζιου Γ45: Κατέκτησε  2  Ασημένια μετάλλια,  στα 5000μ και  στην σκυταλοδρομία 4 Χ400μ.

 

  1. Γεώργιος Χριστοφίδης Α45:  Κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στην Σφυροβολία.

Ο Γιατρός του συλλόγου μας κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του, έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου που εργαζόταν εκείνη τη στιγμή ως κριτής των αγώνων και ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και άμεσα ο Γιατρός μας  του παρείχε τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες του. Ο συνάνθρωπος μας διακομίστηκε στο νοσοκομείο και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

 

  1. Ο Αθλητής μας Κωνσταντίνος Κατσαούνης  : Συνόδευσε την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ως Ειδικός Γραμματέας της ΟΕΒΑΣ.

 

Οι επιτυχίες όλων των αθλητών μας, αφιερώθηκαν στην Μνήμη του  Οφθαλμίατρου Θεόφιλου Χατζηστέργου.

Ο αείμνηστος Ιατρός διακρινόταν για την ταπεινότητα του και την ανιδιοτέλεια του.

‘Ένας ακέραιος άνθρωπος, με αγάπη για τον συνάνθρωπο του και με αφοσίωση στην ιατρική επιστήμη την οποία υπηρέτησε με πίστη και αυταπάρνηση.

   

 

 

 

              Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ και τους έγκριτους δημοσιογράφους τους, που από το 1993, έτος ιδρύσεως του συλλόγου μας, στηρίζουν και αναδεικνύουν με δημοσιογραφικό επαγγελματισμό όλες τις δράσεις μας και προάγουν συνεχώς το Βετερανικό Αθλητικό Κίνημα.

 

 

 

 

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

 

Εκ του Δ/Σ ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο Φειδιππίδης»

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για τις νέες επιτυχίες που πετύχατε και μας κάνατε για άλλη μια φορά περήφανους ως Έλληνες και Δωδεκανήσιους.
    Μπράβο στον γιατρό τον κύριο Χριστοφίδη για την σωτηρία επέμβαση του και σώθηκε ο άνθρωπος.

  2. Πάντα τέτοια!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους διαχρονικούς αθλητές και την αθλήτρια του Φειδιππίδη !! Με διαφορά Ο καλύτερος αθλητικός Σύλλογος!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ