Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μήνυμα του πατέρα του – «Μπορείς να στηριχθείς πάνω μου»

1
937

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την αποκάλυψη του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κι ο πατέρας του, Απόστολος, να στείλει το δικό του μήνυμα στον γιο του.

Πολλοί ήταν αυτοί που άσκησαν έντονη κριτική στον Τσιτσιπά για το λόγο ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο για λόγο που δεν αφορά τις επιδόσεις του στα court. Η δήλωση του ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί αν δεν γίνει υποχρεωτικό σχολιάστηκε από αρκετούς αρνητικά.

ATP Cincinnati Masters | No vaccine unless it is mandatory, says Stefanos Tsitsipas| Tennis

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γιου του θέλησε να εκφράσει για ακόμα μια φορά στη στήριξη του στον Στέφανο, μέσα κι έξω από τα γήπεδα του τένις. Το έπραξε, λοιπόν, με ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία τους κι έγραψε: «Ξέρεις ότι είμαι εδώ. Μπορείς να στηριχτείς πάνω μου», λίγες ώρες πριν τη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του Cicinnati Open.

Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο με στόχο την πρόκριση σε ακόμα έναν τελικό Masters, εκεί όπου περιμένει ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος νίκησε 2-1 σετ με ανατροπή τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο αγώνας του Τσιτσιπά είναι προγραμματισμός για τη 01:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD.

Το ποστ του Απόστολου Τσιτσιπά…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Μπιλ Γκέιτς με ποια υγειονομική ιδιότητα λέει αυτά που λέει για τον ιό; Ο Ευαγγελάτος; Ο Μοσιαλος; Ο Ιερώνυμος; Έχουν ακαδημαϊκή ιατρική μόρφωση; Να μιλήσει ο Κικίλιας να καταλάβω. Ασε που αυτός ούτε μπάσκετ ήξερε ούτε το γιατρό έκανε. Τουλάχιστον πέρασε την πόρτα της ιατρικής σχολής.Γιατι να μην μπορεί λοιπόν ο Στέφανος να τοποθετηθεί πως το αντιλαμβάνεται το έργο. Ίντα είμαστε Βόρεια Κορέα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ