Τσιτσιπάς: Το εμβόλιο ΔΕΝ έχει δοκιμαστεί αρκετά – Καλύτερα οι νέοι να περάσουμε τον ιό, για να έχουμε ανοσία

24
2523

Σάλο προκαλούν και οι νέες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά ο οποίος επιμένει ότι τα εμβόλια δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά και δεν πρέπει να παίρνουν το ρίσκο νέοι άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Σεμπάστιαν Κόρντα, πως θεωρεί ότι το εμβόλιο… δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, ενώ δήλωσε πως θεωρεί ότι η δική του ηλικιακή ομάδα δεν χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο.

Όπως αναφέρει το Novasports.gr, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: “Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δε βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί. Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δε μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour. Οπότε δεν υπάρχει λόγος. Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τενίστας συμπλήρωσε: “Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό. Όπως είπα, δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δε λέω το αντίθετο. Θα έρθει η στιγμή που δε θα μας δοθούν πολλές επιλογές, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον Στέφανο τον ακολουθούν εκατομμύρια και ακούν αυτά που λέει. Προσωπικά τα βρίσκω σωστά αλλά άντε να βγάλεις άκρη με τσιτάτα «Εσύ γιατρός είσαι;». Βέβαια όταν κάποιος γιατρός βγαίνει και λέει την άποψη του, τότε αρχίζει το άλλο παραμύθι «Καλά ο καρδιολόγος ξέρει από ιώσεις;». Και με αυτά και αυτά φτάσαμε εκεί που είμαστε.

    • Ετσι καλα τα λες.Εσυ ξερεις καποιον επιδημιολογο να σου εχει πει οτι δεν ειναι καλα τα εμβολια;Δηλωνει ο αλλος γιατρος και τον εχουν προτυπο οι ψεκασμενοι.

      • Ναι υπάρχουν επιδημιολόγοι που λένε ότι ΑΥΤΟ το εμβόλιο δεν είναι λύση. Αλλά και αυτούς ψεκασμένους τους λένε. Είπαμε, δεν βγάζεις άκρη.

        • Όχι φίλε μου κανένας επιδημιολογος Έλληνας η ξένος Σεν είπε ποτέ μην κανείς το εμβόλιο.Μην μπερδεύεσαι με διάφορους γιατρούς άσχετους με τις επιδημίες,απλά γιατρούς.

    • Κοινώς ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ. Μα όπως όλα τα αντιγριπικα εμβόλια που γίνονται κάθε χρόνο, έτσι θα γίνεται και για το covid 19. Οπότε ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ κάποια στιγμή γιατί θα έχει μεταλλαχθεί προς το χειρότερο. Τώρα ο κάθε ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ & κάθε ΠΕΤΡΑΚΟΣ ναι μεν έχουν την δική τους θεωρια, αλλά έχουν και τους δικούς τους ΑΝΟΗΤΟΥΣ ακολούθους. Οι οποίοι ακόλουθοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Ας προσέχουνε τι ακούνε και τι διαβάζουνε. Τρέχοντας και παρακαλώντας θα εκλιπαρουν για το εμβόλιο. Ελπίζω να μην είναι αργά.

      • απο το να ειμαι ακολουθος του αδωνη κικιλια και κουλη πρωτιμω πετρακο και τσιτσιπα.α θυμισε μου ποσοι εχουν παρενεργειες απο το αντιγριπικο εμβολιο?εννοω θρωμβωσεις,εγγεφαλιτιδες,περικαρδιτιδες κλπ.

        • Σε πληθυσμό πάνω από εξη 6 εκατομμύρια εμβολιασμενους. Ήτοι 1/200.000. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να το κάνεις το εμβολιο. Πετράκος, για γέλια και για κλάματα.

  2. Ψεκασμένους με $$$$ απο τις φαρμακοβιομηχανίες εννοείς προφανώς

    το γουρλό και τους μιζαρισμενους επι-δημιο λογους τους που τα χουνε τσεπωσει καλα για να σας σωσουνε με τα μπολια

    • Ναι όλοι τα περνούν να σκοτώνουν κόσμο εκτός από τους γραφικούς που κάνε βλακείες να περνούν κτυπήματα στο ΝΕΤ η να μαζεύουν ψήφους .Αυτοί θέλουν το καλό σου

    • Τι περιέχει το εμβόλιο γνωρίζει κανείς από τους γιατρούς σας ,εκτός ότι είναι κατά του κοβιντ????? Όχι ούτε οι επιδημιολογοι γνωρίζουν ,μόνο οι φαρμακολογοι κ οι ερευνητές ,κ αυτοί αν κάτσουν κ διαβάσουν κανένα μήνα . Για να δούμε ρωτήστε !!! Εγώ όσους ρώτησα κανείς δεν ήξερε ,αυτό που ξέρω όμως εγώ είναι ότι το εμβόλιο δεν έχει πάρει έγκριση , δεν δοκιμάστηκε αρκετά μόνο λίγους μήνες ,κ από αυτά που διαβάζω ,θα έχει πολλές παρενέργειες σε βάθος χρόνου .

  3. Αυτος δεν ειναι που τον επιστρατευσε ο εθνικος τουριστας για να μας πουλησει σποτακι περι ατομικης ευθυνης και τηρησης των μετρων στην τηλεοραση; Τωρα μας λεει να μην κανουμε εμβολιο αλλα να παμε να κολλησουμε για φυσικη ανοσια.
    Δηλαδη τελικα να μην τηρουμε τα μετρα;

  4. Το on alert,και όλοι οι Βελόπουλοι τον σταύρωναν πριν 3 εβδομάδες

    όταν στους Ολυμπιακούς αγωνιζόταν χωρίς το εθνόσημο στην φανέλα,όταν πήγε για διακοπές στο Ντουμπάι,ενώ η Ελλάδα ήταν σε τέσσερεις τοίχους ..τώρα τον έχουν για ήρωα αυτόν και τον Γιαννακόπουλο που ζει κάψει απ την……
    Οι ΜΕΘ γεμίζουν πάλι, αυτοί αντί να βρίζουν την Κυβέρνηση για τον ρατσισμό και την διάκριση που κάνει με τους ξένους, βρίσκουν λόγους για αντιπολίτευση σε σκουπίδια.

  5. Αλλά τώρα, σαν να τον βλέπω με καλύτερο μάτι! Το θεωρείς εύκολο, να έχεις ένα ολόκληρο οργανωμένο Σύστημα που ισοπεδώνει τα πάντα, απέναντι σου κι εσύ να το χτυπάς από μέσα;;!!! Οκ, γιαπις είναι, πάμπλουτο κακομαθημένο νευρόσπαστο είναι, αλλά μήπως έχει και …άλλη πλευρά;; Μ’ άρεσες μικρέ! Δε σου τό’χα…!

  6. Όποιος θέλει να ρισκάρει με τις ενέσεις είναι ελεύθερος να τις κάνει. Ο Στέφανος προφανώς εκτιμά πολύ την υγεία του και δεν ρισκάρει. ΑΓΑΠΗ ΜΌΝΟ!

  7. Καλά τα λέει πολύ λογικά μιλάει.. δε λέει όχι ο άνθρωπος. Εκφράζει με ειλικρίνεια την άποψη όσων από φόβο δεν πάνε κ όχι για τα αλλα κ αλλα που λένε…

  8. Είδες που τώρα δεν μας φτάνει να είναι γιατρός πρέπει να είναι και επιδημιολόγος. Ο Sucharit Bhakdi σου κάνει;

    • Καλός είναι αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο άλλος ο αντιεμβολιαστης γιατρος που οργάνωνε καμπάνια σε όλον τον κόσμο ξεκινώντας από την Αφρική αλλά τελικά μάντεψε. Τον έφαγε ο COVID

  9. Σε πληθυσμό πάνω από εξη 6 εκατομμύρια εμβολιασμενους. Ήτοι 1/200.000. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να το κάνεις το εμβολιο. Πετράκος, για γέλια και.λεει ο φίλος παραπάνω αν ήταν το παιδί σου ή μάνα σου ο αδελφός σου τότε να δω τι θα έλεγες για της παρενεργεις οπότε αφήστε κάθε άνθρωπο να έχει την επιλογή αν θα το κάνει η οχι

  10. Και τον είχα για παγκόσμιο πολίτη σύγχρονο. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το κάνει για σπάσιμο που η πρώην του (Σακαρη) τα έφτιαξε με τον γιο του Πρωθυπουργού. Μήπως δεν είναι πρώην του; Εχω μπερδευτεί. Εγώ θεωρώ ότι το ιατρικό του επιτελείο δεν τον αφήνει να εμβολιαστεί καθώς και οι χορηγοί του. Έχουν επενδύσει λεφτά οι άνθρωποι και δεν θέλουν να τον δουν και αυτόν έτσι ξαφνικά 😂

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ