«Δυο μεγάλα γεγονότα που πρόκειται να φιλοξενηθούν στο νησί της Κω, ένα του Καράτε και ένα του Βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου»

0
223
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ
Όπως όλη η αθλητική κοινότητα έτσι και εγώ περιμένω με αγωνία, την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς. Εύχομαι η επαναλειτουργία των συλλόγων μας να είναι κανονική, έστω κι αν αυτή θα περιέχει κάποιες προϋποθέσεις αναφορικά με την προστασία της υγείας των αθλητών μας λόγω του κορονοϊού.
Θα ήθελα να κάνω μία μικρή αναδρομή γεγονότων αλλά και εξελίξεων επικεντρώνοντας στα νέα δεδομένα.
Προσωπικά πέρασα δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Δεν θα σταθώ όμως στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισα. Η θέληση μου όμως να πραγματώσω τα αθλητικά μου όνειρα ήταν αρκετή για να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο. Σε όλη τη διαδρομή μου έβαζα κι ένα μικρό στόχο με σκοπό να τον πετύχω. Και πάντα έτσι γινόταν. Τίποτα δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα και με κόκκινα χαλιά. Είχα να αντιμετωπίσω ενα απρόβλεπτο μέλλον. Ξεπερνώντας λοιπόν όλα τα εμπόδια κάτι κέρδιζα και κάτι έχανα, αλλά φυσικά δεν χωρούσε λόγος κάποιας ανησυχίας ή εγκατάλειψης του αγώνα μου. Κέρδισα αυτό που λέγεται «να είσαι εντάξει σε όλα και με ό,τι ζητάει ο νόμος».
Κατάφερα να αναπτύξω των αθλητικό σύλλογο Αετός Κω, φτάνοντας ένα μεγάλο αριθμό συμμετοχών αθλητών και μελών μετά από αρκετά χρόνια. Η προσπάθεια συνεχίστηκε αφού σιγά σιγά δοκιμαζομασταν σε επίσημους αγώνες που οργάνωναν οι ομοσπονδίες τόσο του Καράτε όσο και του ζίου ζίτσου. Και εδώ ξεκινάει η περιπέτεια στον πόλεμο που δεχόμουν να κρατήσω το σύλλογο και τους μαθητές μου. Ο αγώνας άνισος αλλά οι  προσπάθειές μου πολλές και ενίοτε άκαρπες !! Μόνη στήριξη, από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα, ο Δήμος της Κω και η αγάπη των αθλητών του συλλόγου μου.
Σήμερα και μετά από όλη την προσπάθεια η κατάσταση θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, λόγω των όσων ζήσαμε τα δυο τελευταία χρόνια. Αγωνιώντας λοιπόν για το τι μέλλει γενέσθαι, σε λίγες ημέρες ξεκινάει μία νέα αγωνιστική σεζόν που μας καλεί να αρχίσουμε από το σημείο «μηδέν». Ένα μεγάλο στοίχημα επιβίωσης και προσπάθειας να κρατήσουμε τον αθλητισμό ζωντανό.
Θα ήθελα να αναφερθώ στο νέο μου ξεκίνημα, προαναγγέλοντας την συμμετοχή του συλλόγου μου σε δυο μεγάλα γεγονότα που πρόκειται να φιλοξενηθούν στο νησί της Κω, ένα του Καράτε και ένα του Βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου.
Κυρίως όμως θα ήθελα να τονίσω τον ερχομό του καταξιωμένου προπονητή και διεθνώς αναγνωρισμένου πρωταθλητή καράτε κ. Σπύρου Μαργαριτόπουλου για το καθιερωμένο σεμινάριο στην Σχολή μας.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν. Εύχομαι δύναμη, υγεία με τις καλύτερες διαθέσεις ώστε να βγούμε νικητές από την μάχη που όλοι μαζί δίνουμε.
Για τον Α.Σ. ΑΕΤΟ ΚΩ
Απόστολος Παπανικολάου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ