Χρήστος Ορκάς -Γιάννης Ορκάς: Πατέρας και γιος που μας κάνουν υπερήφανους στην Γερμανία

0
912

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Σήμερα είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό στάδιο Ανταγόρας τον Γίάννη Ορκά, ένα πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιρικό ταλέντο που μας κάνει υπερήφανους σαν Έλληνες με την μέχρι τώρα πορεία του σε μια προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα την Γερμανια, αλλά και τον πατέρα του Χρήστο Ορκά καταξιωμένο σκάουτερ με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Ιδιαίτερα φιλικοί και ευγενικoi  μας απάντησαν με χαρά σε κάθε μας ερώτηση.
Γεννημένος στις 10-3-2001 ο Γιάννης Ορκάς μας είπε για την πορεία του στο ποδόσφαιρο της Γερμανίας, η οποία άρχισε απο την πόλη Herne όπου γεννήθηκε και συνεχίστηκε στην VFL BOCHOUM YTH -RW ESSEN όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και συνεχίστηκε στην  TUD HALTER.
Μια πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν  η επιλογή της Εθνικής Ελλάδας στη οποία κλήθηκε για πρώτη φορά το 2017.
Στο περιθώριο της συνέντευξης, μας εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των Γερμανικών ομάδων. Επίσης αναφέρθηκε και στις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με το νησί μας αφου το επισκέπτεται απο την ηλικία των 10 ετών, ενώ μας τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός αφού ο πατέρας του ειναι δίπλα του από το ποδοσφαιρικό του ξεκίνημα.
Ο Χρήστος Ορκάς είναι εδώ και 15 χρόνια σκάουτερ στην  Βouchoum vfl , η οποία θα αγωνίζεται από την νέα περίοδο στην Mπουντεσλίγκα.
Εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας μας εξήγησε τον τρόπο που εντοπίζει-ανακαλύπτει τους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας. Παράλληλα έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις στα νεαρά παιδιά.
Τέλος μας είπε ότι εξαιτίας της άριστης επαγγελματικής και προσωπικής σχέσης που έχει με τον Ανδρέα Κιλιμάτο παρακολουθεί την εξέλιξη των ποδοσφαιρικών ταλέντων του νησιού μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ