4ο Kos 3on3 Basketball Festival: Σε μία γιορτή συμμετέχουν και οι… οικογένειες

0
495

Σε μία γιορτή συμμετέχουν και οι… οικογένειες. Και όταν το λέμε, αυτό δεν υπερβάλλουμε, αλλά το εννοούμε. Το 4ο Kos 3on3 Basketball Festival θα αποτελεί και… οικογενειακή υπόθεση, αφού πάνω απ’ όλα το μπάσκετ είναι γιορτή, είναι διασκέδαση και έτσι το αντιλαμβάνεται ο διοργανωτής Α.Σ. Φοίβος. Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά- θεσμός στην πλατεία Ανταγόρα της Κω, οι διοργανωτές της «γιορτής» προβαίνουν σε μία σημαντική καινοτομία, θέλοντας να δημιουργήσουν όλες τις απαραίτητες συνθήκες για μία… οικογενειακή υπόθεση. Γιατί πάνω απ’ όλα όσοι συμμετέχουν στο 4o Kos 3on3 Basketball Festival θα… γίνουμε μία οικογένεια. Μετά από απαίτηση αρκετών φίλων του μπάσκετ, δημιουργείται μία νέα έξτρα κατηγορία για το Kos 3on3 Basketball Festival. Η νέα κατηγορία ονομάζεται FAMILY και σ’ αυτή μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά 14 ετών και μεγαλύτερα μαζί, με τους γονείς τους. Είναι αυτό που λέμε… οικογενειακή υπόθεση!

Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Kos 3on3 Basketball Festival έχει ξεκινήσει, αφού από 29 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου η καρδιά του μπάσκετ θα «χτυπάει» στα δύο υπέροχα γήπεδα που θα στηθούν στην πλατεία Ανταγόρα της Κω.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 27 Ιουλίου και γι’ αυτό πλέον οι εγγραφές θα γίνονται σε καθημερινή βάση από 18:00-21:00 και το Σάββατο από 10:00 έως 12:00 στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Αρτεμησίας 37.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ομάδα ορίζεται στα 30 ευρώ. Για τους συμμετέχοντες εκτός Κω οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται στη διεύθυνση [email protected] με την κατάθεση του ποσού της συμμετοχής στον λογαριασμό στου συλλόγου με την αναγραφή του ονόματος της ομάδας και την ένδειξη 3on3.

Λογαριασμός κατάθεσης στην τράπεζα Πειραιώς: GR52 0171 3870 0063 8704 0031 484

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ