ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2021: Αποτελέσματα – Ευχαριστήριο

0
609

 

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2021

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου, που διεξήχθη στην Κω στις 12 και 13 Ιουνίου 2021. Έλαβαν μέρος περίπου 55 αθλητές από ΠΑΙΔΑΣ έως ΑΝΔΡΕΣ και ΜΑΣΤΕΡΣ. Αγωνίστηκαν στο Χρονόμετρο και στην Αντοχή στην περιοχή Αντιμάχειας και Κεφάλου και και στις περιοχές Μινιέρα, Αμανιού, Πυλί αντίστοιχα.

Διοργανωτικά ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας εξαιτίας των περιοχών που πέρασαν οι αγώνες και χρειάστηκε να κλείσουν δρόμοι για 4 ωρες περίπου την Κυριακή, ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα και κινδυνέψουν οι αθλητές. Ο κόσμος γενικά ήταν ανεκτικός και τους ευχαριστούμε για την υπομονή που έδειξαν. Το ποδήλατο είναι ένα άθλημα που διεξάγεται σε δρόμους που εξυπηρετείται η κυκλοφορία και ένας βασικός παράγοντας ανάπτυξης είναι η διεξαγωγή διεθνών και εθνικών ποιοτικών αγώνων. Είναι ένας τομέας που χρειάζεται πολύ δουλειά, πολλά σχετικά άτομα και δουλεύουμε ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι με σταθερή ανοδική πορεία.

Αγωνιστικά το Χρονόμετρο ήταν σε μία πολύ όμορφη τοποθεσία και απαιτήθηκε πολύ καλή συγκέντρωση, ώστε να πάρουν οι αθλητές καλά αποτελέσματα. Η Αντοχή ήταν ένας ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας με πολλά υψομετρικά, δύσκολές και τεχνικές καταβάσεις και ήταν αντάξιος ενός Πρωταθλήματος για τους αθλητές που κυνήγησαν τις πρώτες θέσεις.

Θα θέλαμε περισσότερο κόσμο να υποστηρίξει την προσπάθεια και να δει από κοντά την ομορφιά της ποδηλασίας δρόμου με μεγάλες ταχύτητες και πολύ καλούς αθλητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχάς τους εθελοντές που στελέχωσαν την ασφάλεια του αγώνα και τους κριτές που έλαβαν μέρος. Χρειαζόμαστε τους διπλάσιους για να επιτύχουμε άρτια και άνετη επιτήρηση, γι΄ αυτό και ήταν άθλος η φύλαξη και επιτήρηση του αγώνα.

Την Αστυνομία και Δημοτική Αστυνομία για την άψογη και έμπειρη φύλαξη και επιτήρηση των αγώνων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΤΕΔ κ. Παπασταματάκη Ιωάννη που έφερε εξοπλισμό και υποστήριξε τους αγώνες στο έπακρο, όπως και για την συνεργασία μας η οποία αποδίδει και φέρνει τα Δωδεκάνησα στην κορυφή σιγά σιγά και σταθερά. Η παρουσία του είναι καταλυτική για την εικόνα που παρουσιάζει η ποδηλασία στα Δωδεκάνησα τα τελευταία χρόνια. Επίσης τον αλυτάρχη του αγώνα κ. Βογιατζή Γεώργιο και τον κ. Τάντη Σπύρο που υπερέβαλαν εαυτούς για την σωστή έκβαση του αγώνα και των αποτελεσμάτων.

Τα κορίτσια του ΕΟΔΔΥ για την δωρεάν εξέταση όλων των εμπλεκομένων και την υπομονή τους.

Είχαμε την χαρά να παραστεί και στις δύο ημέρες η Αντιδήμαρχος κ. Σέβη Βλάχου και την Κυριακή ο βουλευτής κ. Παππάς Ιωαννης και η πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων κ Σβύνου Ντίνα. Να αναφέρουμε εδώ ότι, ανάμεσα στους κριτές του αγώνα είχαμε εθελοντή τον Ταμία της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Κουλλιά Μάνο. Ευχαριστούμε τα στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κω για την υποστήριξή τους. Ευχαριστούμε θερμά το KOS TV και το τοπικά ΜΜΕ που στήριξαν και παρουσίασαν την εκδήλωση.

Τους επιχειρηματίες και χορηγούς του αθλήματος για την συνεχή υποστήριξη και την αγάπη που δείχνουν σε κάθε βήμα μας

  • Τον Σερνικό Στράτο
  • Τους αδελφούς Σταμόγλου.
  • Τον Κακίβελη Κοσμά.

Για το σέρβις των αγώνων.

  • Την Σβύνου Ντίνα για τις φιλοξενίες του αλυτάρχη και αθλητών.
  • Τον Σταματάκη Θάνο για την διάθεση φορτηγού για την μεταφορά του εξοπλισμού.
  • Τον Μπίλλη Αντώνη για την διάθεση μηχανών για τους αγώνες και το αναπόσπαστο μέλος της διοργάνωσης τον γιο του Χρήστο για τον ζήλο και την διάθεση που έχει σε κάθε αγώνα για εθελοντική υποστήριξη.

Τον Τράκα Βασίλη για την φιλοξενία της διοργάνωσης του αγώνα αντοχής στην Νέα Φαντασία.

Η συνέχεια την ερχόμενη εβδομάδα με ένα τριήμερο αγώνα με τους μικρούς αθλητές σε τρεις διαφορετικές πίστες, σε μία συνδιοργάνωση του Ποδηλατικού Ομίλου Κω με τον Κωακού Ο.Π.

Καλή αγωνιστική χρονιά και καλά α[αποτελέσματα σε όλους!

Εκ του συλλόγου

Πρέζας Νικόλαος

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ