Με επιτυχία το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην Κω | Οι απονομές μπροστά στη Ν. Φαντασία

11
6797

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με επιτυχία και σημαντικά αποτελέσματα διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην Κω το διήμερο Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Ιουνίου. Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν μπροστά στη Νέα Φαντασία, στο δρόμο της Μινιέρας.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων: Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Ιωάννης Παππάς, η Αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Κωνσταντίνα Σβύνου κ.α.

 

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι, χαίρομαι, αλλα ποιος στο… σας δίνει το δικαίωμα να κλείσετε δρόμους για τόση ώρα βρε ………..??!!! Ειστε με τα καλα σας???

  2. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτες! Τέτοιες διοργάνωσεις κοσμούν το νησί μας που έχει παράδοση στην ποδηλασια!

  3. Ούτε οι καβαλάρηδες στο φαρ Ουέστ δεν κάνουν έτσι..μιλάμε για τον απόλυτο ετσιθελισμό,την ατέρμονη επιβολή .. τσιφλικάδες των δρόμων..αυτή κι αν είναι ιδεολατρεία

  4. το νησι του ποδηλάτου……Ενοχλούνται οι πολίτες γιατί κλείνουν οι δρόμοι…Τι να πεις,.Τοσος κόσμος ήρθε τόση προβολή για το νησί αλλά εμείς …..στο κόσμο μας

  5. Χαχαχα είστε για γέλια! Όταν έκανε ποδηλατοδρόμους ο Κυρίτσης τον κράζατε τώρα θέλετε να κάνετε την Κω νησί του ποδηλάτου! Δεν είμαι Κωα!

    • Επειδη δεν εισαι κωα μαθε οτι τους πρωτους μεγαλους ποδηλατοδρομους τους εκανε ο καισερλης!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ