Τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας Δωδεκανήσου

0
93

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΣΤΕΡΣ

Η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Κω διοργανώνουν το τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας Δωδεκανήσου για την κατηγορίες

ΠΑΙΔΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΕΦΗΒΟΙ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ. ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΣΤΕΡΣ.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Κω στις 12 και 13 Ιουνίου αντίστοιχα. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται το τοπικό πρωτάθλημα Ανδρών Μάστερς και καλούμε τον κόσμο της Κω, να υποστηρίξει και να παρακολουθήσει τους αγώνες των αθλητών.

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ- ΛΥΚΕΙΟ ΚΩ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΕΩΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΥΨΟΣ PARADISE BEACH

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: ΩΡΑ 15:30 ΛΗΞΗ 17:00

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ¨ΦΑΝΤΑΣΙΑ¨ ΛΑΓΟΥΔΙ, ΑΜΑΝΙΟΥ, ΠΥΛΙ, ΧΥΤΑ ΚΩ, ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΚΩ-ΚΕΦΑΛΟΥ. ΚΤΕΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ .

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: ΩΡΑ 9:30 ΛΗΞΗ 14:30

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ:

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφάλεια των αθλητών και των αγώνων. Παρακαλούμε τους οδηγούς να σεβαστούν τις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων και των εθελοντών για να αποφευχθεί η περίπτωση ατυχήματος κατά την διοργάνωση. Οι δρόμοι θα κλείνουν κατά το δυνατό αναγκαία για την ασφάλεια των αθλητών και θα εξυπηρετούνται τα οχήματα με μικρές καθυστερήσεις.

12 Ιουνίου 2021

Τοποθεσία Γυμνάσιο Λύκειο Αντιμάχεια έως το ύψος του Paradise Beach θα διακοπεί η κυκλοφορία για την κίνηση των αθλητών από τις 15:30 μέχρι τις 17:00 και θα επιτρέπεται ανα διαστήματα ανάμεσα στις κατηγορίες.

13 Ιουνίου 2021

Τοποθεσία: Κύκλος αγώνα Νέα Φαντασία, Αμανιού, Πυλί, Χυτά Κω, Επαρχιακή οδός, Κτεο Νικολάου, Νέα Φαντασία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9:30 και θα ολοκληρωθεί στις 14:30. Κατά την ώρα αυτή θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κυκλοφορία στην διαδρομή αυτή και οι αθλητές θα κινούνται με μεγάλη ένταση και ταχύτητα με ΚΙΝΔΥΝΟ σοβαρού ατυχήματος. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις μετακινήσεις εκείνες τις ώρες από τις περιοχές αυτές και οι αναγκαίες μετακινήσεις θα γίνουν με υπόδειξη της αστυνομίας και των εθελοντών. Θα υπάρξει παράκαμψη κυκλοφορίας από το ύψος της αστυνομίας Αντιμάχειας προς το Μαστιχάρι και από του Σταυρού το Πέραμα προς την Αντιμάχεια για να αποφευχθούν εμπλοκές των οχημάτων με ποδηλάτες που θα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων και των εθελοντών για την αποφυγή ατυχήματος.

 

Το νησί μας με την υποστήριξη φορέων συλλόγων επιχειρηματιών και πολιτών αναδεικνύει την ποδηλασία, την εξελίσσει και την φέρνει σταδιακά στην θέση που της αξίζει προς  όφελος όλων. Ας υποστηρίξουμε τους αγώνες, ας χειροκροτήσουμε τους αθλητές και τα παιδιά μας και να φέρουμε το νησί διεθνώς στο προσκήνιο ως ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ.

 

Εκ του Ποδηλατικού Ομίλου Κω

Πρέζας Νικόλαος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ