Τα χρυσά παιδιά του κλασικού αθλητισμού της Κω. Εξαιρετικές επιδόσεις και μετάλλια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Κ18

0
1444

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Τα χρυσά παιδιά του κλασικού αθλητισμού της Κω. Εξαιρετικές επιδόσεις και μετάλλια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Κ18.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των δύο συλλόγων της Κω που καλλιεργούν τον κλασικό Αθλητισμό, ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ και ο ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ, έλαμψαν με την παρουσία τους στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Δωδεκάνησου Κ18 που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις 29-30 Μαΐου στη Ρόδο.
Ο Δωδεκανησιακός κλασικός αθλητισμός βρίθει από ταλέντα και τα οποία συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα κατακτώντας σημαντικές επιτυχίες και διακρίνονται   συνεχώς καθιστώντας τα διασυλλογικά πρωταθλήματα εφαλτήριο για την επίτευξη πολύ σημαντικών επιδόσεων.
Οι Κώοι αθλητές και αθλήτριες συναγωνίστηκαν με αθλητές που διακρίνονται συνεχώς σε πανελλήνια πρωταθλήματα καθιστώντας τις επιτυχίες τους ιδιαίτερα σημαντικές.
Οι  υψηλές επιδόσεις των αθλητών και των αθλητριών της Κω, τους δίνουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην τελική φάση των πανελληνίων αγώνων στίβου.
Ο κλασικός αθλητισμός προσφέρει διαχρονικά μεγάλες επιτυχίες στην Κω και στη Δωδεκάνησο και οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια των συλλόγων, των αθλητών και των γυμναστών, προκειμένου να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τον κλασικό Αθλητισμό και να φέρνουν συνεχώς σημαντικές επιτυχίες στην Κω και στη Δωδεκάνησο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ